Magones tiešraidei pieslēdzas viņas bijušais mīlnieks Ventis; izskan ironijas pilni vārdi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdienas vakarā šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone pieslēdzās "Facebook" tiešraidei, kur atbildēja uz jautājumiem un lasīja fragmentus no sava dzejoļu krājuma.

Interneta tiešraides laikā fanu pulkam pievienojās arī Magones bijušais dzīvesbiedrs un dēliņa Raimonda Saulgaiša tētis Ventis Vītols. Magone izmantoja izdevību ironiski aicināt vīrieti beidzot aprakt kara cirvi un nokārtot abu attiecības.

“O, kas tas tāds! TOP fans ieradies – Vītola Ventis! Mīļo pestītāj, pilnīgi es apgāzīšos zem beņķa. Nu, ko tu gribi, čali, ko?

Ka būtu normāls bijis, bērniņu kopis un dzīvojuši tālāk, miera pīpi pīpējot. Es nesaprotu – nu, kas ir?

Kas bijis, bijis – tak noroc tu to savu aizvainojumu, nāc draudzējies un būs viss labi! Neforši, ka tā! Kaut Ziemassvētku brīnums varētu notikt un salabt ar visiem. Kā āmen baznīcā – pestīti visi un ejiet ar mieru. Bet nu nesanāk!” Ventim Vītolam vēstījumu ar sociālo tīklu starpniecību nodeva Magone.

Arī pēcāk sarunā ar faniem, kuri Magoni tincināja gan par to, ko viņa vēlētos saņemt Ziemassvētkos, gan to, kādi mājdzīvnieki ir viņas saimniecībā, šovu zvaigzne pamanījās pieminēt bijušo.

Stāstīdama, ka ļoti vēlētos savu saimniecību papildināt ar sirmi baltu zirgu, kuram Žanis jau esot apsolījis stallī ierīkot īpašu vietu, Magone vēlreiz meta izaicinājumu Venta virzienā, sakot, ka varbūt viņš varētu eleganto rikšotāju uzdāvināt abu kopīgam dēliņam.

“Ventis Vītols varbūt var nopirkt par to alimentu naudu. Tas nebūtu daudz prasīts dēlam uz kaut kādu kāzu jubileju uzdāvināt zirgu. Ja kas, Venti, mazbērni taču mums būs abiem kopā jādala. Saņemies, vecīt, neesi losis, esi beidzot par veci!” tiešraides laikā sacīja Magone.

Tāpat Magones talanta cienītāji vēlējās noskaidrot, vai sievietei bieži nācies vilties cilvēkos, uz ko šovu zvaigzne atbildēja, ka vēl neesot bijis tāds cilvēks, kurā viņai neesot bijis jāviļas: “Es biju pārāk uzticīga, pārāk naiva savos laikos, un tas man ir licis drausmīgi ciest. Es tagad mēģinu saprast savas kļūdas un uzaudzēt sev tādu kā sīpola miziņu un vēl kādu lieku kārtu, lai mani vēl nesāpina arvien tālāk.”

Savukārt, runājot par attiecībām ar mammu un to, vai ir cerība, ka abas salabs, šovu zvaigzne skumīgi sacīja: “Es mēģināju, es gāju, bet dabūju ar tupeli pa pieri. Man negribas vēl kādreiz kā sunim tikt izmestam. Ja māte nāks mani meklēt, tad es, protams, varu to visu aizmirst. Bet tas bija pārāk sāpīgi,” skarbos notikumus atceras Magone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu