Šodienas redaktors:
Krista Garanča
Iesūti ziņu!

Šefpavārs Lauris Aleksejevs vieš skaidrību: ar ko ēdnīca atšķiras no restorāna (2)

Šefpavārs Lauris Aleksejevs
Šefpavārs Lauris Aleksejevs Foto: Sintija Zandersone/LETA

STV Pirmā! šovā “Kad viņas satiekas” viesis, šefpavārs Lauris Aleksejevs izskaidroja, kā tad īsti atšķirt ēdnīcu no kafejnīcas un restorāna.

“Ēdnīca tā ir vieta, kur saņem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs, bet restorānā tad ņem to katliņu un katram maisi. Protams, kaut kādas sagataves jau arī ir,” vienkāršu patiesību, kas raisījusi ne mazums mulsuma, izskaidroja šefpavārs, piebilstot:

“Ēdnīca nav jāuztver kā kaut kas slikts. Tur pieejamas tādas klasiskas vērtības kā biešu zupa, skābu kāpostu zupa, Kijevas kotlete.”

Tomēr vaicāts, vai šefpavārs būtu mierā, ja viņa uzņēmumu nodēvētu par ēdnīcu, Lauris neslēpa, ka par to diez vai būtu sajūsmā.

Vairāk uzzini video!

Uz augšu