Gatavojot pikantu pārsteigumu savam mīļotajam, Katrīne Sauliete pamatīgi samulsina citu vīrieti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Četri uz koferiem" 19. decembra sērijā skatītāju un ceļabiedru izklaidēšanu uzņemas influencere Katrīne Sauliete.

Saulietes dzimtā puse - Rīga - četrotnei jau labi pazīstama, tāpēc Katrīne nolemj ceļabiedrus aizvest uz Jelgavu, kur dzīvo viņas draudzenes. Apburošā influencere draugiem ne tikai atklāj visu saldumu mīļu paradīzi – karameļu darbnīcu un uzbur svētku sajūtu vainagu gatavošanas meistarklasē, bet arī sarīko ekskluzīvu Ziemassvētku stilā ieturētu fotosesiju.

Fotosesija Katrīni tā sajūsmina, ka viņa nolemj bildes kā īpašu pārsteiguma dāvanu pasniegt savam mīļotajam vīrietim. Un tieši brīdī, kad influencere, tērpusies garās, sievišķīgās zeķēs, melnā bodijā un adītā jaciņā, liegi pozē kamerai, viņu pārsteidz pārējo draugu ierašanās, kuri savukārt būs nolēmuši, ka ir laiks ceļotāju kopbildei.

Vislielāko pārsteigumu šajā mirklī piedzīvo Uģis Kuģis, kuram Katrīnes izskats šķiet pārāk pikants. “Tu ej iekšā, ceri, ka tur būs kāds skaists salavecis, bet tur plika Kačiņa. Man ļoti nepatīk, ka sieviete kā tāds gaļas gabals pasniegts – re, kur es esmu! Super, ka tu esi skaista savam vīrietim, bet es tur nepiedalos. Man karmas pietiek. Un ar taviem plikumiem man pēc tam būs grūti sadzīvot,” sašutis “Četri uz koferiem” sērijā ir Uģis Kuģis.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu