Ar labestību tiešajā ēterā dalās arī radio "Retro FM"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ar labestību tiešajā ēterā dalās arī radio "Retro FM"
Ar labestību tiešajā ēterā dalās arī radio "Retro FM" Foto: publicitātes

Ar iniciatīvu "Mūsu laika varoņi" šogad savus klausītājus priecē arī radio "Retro FM" - visus radiostacijas raidījumus 2020. gada novembrī caurstrāvoja labestības un sirds siltuma notis, kas plūda no stāstiem par to, kā rīkojušies cilvēki, kuri dzīvo starp mums, kuri faktiski dzīvo mums līdzās.

Radiostacijas viļņos izskanēja stāsti par cilvēku likteņiem, par tiem, kas bija nonākuši smagā situācijā, un par tiem, kuri šajā grūtajā laikā par spīti visam nāca palīgā. 

"Mēs stāstījām par reāliem notikumiem un reāliem cilvēkiem, stāstījām par varoņiem, nebaidīsimies no šī vārda, kuru žēlsirdība un vēlme palīdzēt padarīja šo pasauli gaišāku. Tagad ir pienācis viņu laiks, un mēs ar lielu prieku pateicāmies šo stāstu varoņiem par viņu labo sirdi un jūtīgo dvēseli," stāsta radio pārstāvji.

Katra izskanējušā stāsta varonis saņēma īpašu balvu no radio partnera "LT Automotive" - automašīnas eļļas komplektu. Savu ieguldīju sniedza arī organizācija "Palīdzēsim viens otram".

"Mēs vēlamies pateikties mūsu radioklausītājiem par viņu iesūtītajiem stāstiem! Gandrīz visi tie izskanēja ēterā un tika publicēti radiostacijas lapās sociālajos tīklos. Tiešajā ēterā tika pārraidīti vairāk nekā piecdesmit stāsti, kas dāvina cerību. Vairāk nekā simts varoņu saņēma pelnītas dāvanas. Ir tik aizraujoši un ir tik liels prieks dalīties ar labestību, it īpaši tik grūtā laikā. Nepaliksim vienaldzīgi, darīsim labu un padarīsim šo pasauli gaišāku, jo īpaši Ziemassvētku priekšvakarā. Nu, bet mēs no savas puses noteikti atkārtosim līdzīgu projektu!" paldies saka "Retro FM" komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu