Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Krievijas TV dīva Viktorija Boņa atklāj, kā nejauši zaudējusi nevainību (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība Viktorija Boņa dalījās atmiņās par savu pirmo seksuālo pieredzi. 

Boņa kādā "YouTube" raidījumā atklāja, ka nevainību zaudējusi nejauši. Pirmo seksuālo kontaktu Viktorija piedzīvojusi 16 gadu vecumā.

Boņa kopā ar draudzeni devusies apciemot pazīstamu puisi un viņa draugu. Vienā brīdī viņa sapratusi, ka draudzenei patīk dzīvokļa īpašnieka draugs, un drīz vien abi jaunieši aizgājuši uz citu istabu. Pēkšņi viņa pati bijusi cita puiša rokās, kuru redzējusi pirmo reizi mūžā.

"Viņš mani neizvaroja, nekas tāds. Mēs tikko sākām skūpstīties, un kādā brīdī es saprotu: kaut kas notiek. Tas bija tik negaidīti, ka tas ilga tieši divas sekundes," sacīja Boņa. 

Tikai pēc daudziem gadiem Viktorija saprata, ka tā bijusi viņas pirmā reize. Viņa zaudēja nevainību ar vīrieti, kuru bija redzējusi tikai vienu reizi. Boņa atzīst, ka neatceras sava pirmā partnera vārdu vai uzvārdu.

"Es nejauši zaudēju nevainību. Tas bija tik apkaunojoši, ka es pati smadzenēs nobloķēju šo informāciju. Pagāja gads. Es sāku attiecības ar puisi un domāju, ka esmu nevainīga, un tad es atcerējos šo situāciju," piebilst Viktorija. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu