Covid-19 dēļ atlikta "Grammy" balvu piešķiršanas ceremonija (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lēdija Gāga
Lēdija Gāga Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Ikgadējā "Grammy" balvu piešķiršanas ceremonija, kuru bija paredzēts rīkot mēneša beigās - 31. janvārī Losandželosā, ir atlikta Covid-19 dēļ, kas strauji izplatās Kalifornijā, otrdien ziņoja ASV mediji.

Jaunā koronavīrusa pandēmija, kuras dēļ tiek atlikta 63. ikgadējā "Grammy" balvu piešķiršana, ir devusi postošus triecienus mūzikas industrijai. 

ASV Ierakstu mākslas un zinātnes nacionālā akadēmija, kas kopš 1959. gada piešķir šīs balvas, neatbildēja uz ziņu aģentūras AFP lūgumiem sniegt sīkākas ziņas. Akadēmija gan ir paziņojusi, ka šogad balvu piešķiršanas ceremonija būs lielākoties virtuāls pasākums.

Izdevums "Rolling Stone" ziņoja, ka ceremonijas organizētājiem ir mērķis to pārcelt uz martu. 

Visvairāk nomināciju jaunajām "Grammy" balvām ir saņēmušas dziedātājas Bejonse Noulza, Dua Lipa un Teilore Svifta, kā arī reperis Rodijs Ričs. Bija paredzēts, ka ceremoniju vadīs komiķis Trevors Noa.

Atgādinām, ka pagājušogad ceremonijā triumfēja amerikāņu popmūziķe Bilija Eiliša, saņemot visas četras galvenās ceremonijas godalgas, arī prestižo apbalvojumu "Gada albums".

Bilija Eiliša
Bilija Eiliša Foto: Reuters/ScanPix

Foto: 2020. gada "Grammy" ceremonija.

Losandželosa ir viens no jaunā koronavīrusa pandēmijas centriem, slimnīcām ir grūti tikt galā ar Covid-19 pacientu pieplūdumu un pilsētas iedzīvotājiem dots rīkojums palikt mājās. Pēc Pateicības dienas, Ziemassvētku un Jaungada brīvdienām Kalifornijas dienvidos ir strauji pieaudzis Covid-19 gadījumu skaits,

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu