Kanjem Vestam piedēvē romānu ar slavenu blogeri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests un Džefrijs Stārs
Kanje Vests un Džefrijs Stārs Foto: Reuters/Scanpix, Shutterstock / TVNET kolāža

Šā gada sākumā vairāki ārvalstu mediji ziņoja, ka TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta laulībai pienācis gals. Pēc tam ļaudis soctīklos metās spekulēt, vai reperim izveidojies jauns romāns?  

Kāda vietnes "TikTok" lietotāja nule publiskojusi video ar paziņojumu: "Beidzot, kad Kima nolēmusi šķirties, es varu dalīties ar runām, kuras vairākus mēnešus no visiem esmu slēpusi. Visa šī šķiršanās nav pārsteigums. Kanjem ir romāns ar slaveno skaistumkopšanas guru. Viņš ir vīrietis. Daudzi par to zina jau sen."

Lai gan viņa nesniedza konkrētu vārdu, cilvēki secināja, ka tas ir jūtūberis, skaistumkopšanas guru Džefrijs Stārs.

Vests un Stārs dzīvo vienā štatā. Pēc Vesta un Kardašjanas skandāla pērnā gada jūlijā reperis pārcēlās uz savu rančo Vaiomingā, savukārt Stārs uz Vaimoingu pārcēlās augustā. 

Vests savā ierastajā manierē nereaģēja uz šīm tenkām, savukārt skaistumkopšanas guru par notiekošo neklusēja. Viņš savos sociālajos tīklos publiskoja kadru, atklājot, ka dodas uz "svētdienas misi". Kā zināms, tos katru nedēļu rīko Vests.

Kad baumas pieņēmās spēkā, Stārs nolēma nopietni komentēt situāciju. "Youtube" kanālā viņš ievietoja video, kurā paziņoja, ka visas spekulācijas ir meli. 

"Es esmu vientuļš, es ne ar vienu neguļu. Mēs ar Kanji nekad neesam pavadījuši laiku kopā, tas viss ir ļoti smieklīgi," norādīja Stārs. 

Atgādinām, ka Kardašjana un Vests pēc divu gadu draudzības mija gredzenus 2012. gadā. Abi ir vecāki četriem bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu