Ramona Petraviča komentē soctīklu lietotāju runas par viņas "svaigo" manikīru (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Valsts kanceleja

Plašu rezonansi sabiedrībā izraisījis kāds "Twitter" ieraksts, kurā redzama labklājības ministre Ramona Petraviča, viesojoties "Riga TV24" raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu". Acīgākie norādīja, ka ministrei esot "svaigs manikīrs". Kā zināms, ārkārtējās situācijas laikā skaistumkopšanas pakalpojumi ir aizliegti. Nu ministre pati komentējusi izskanējušās runas.

Petraviča portālam Apollo norādīja, ka "Rīga TV24" raidījumā "svaigs manikīrs" viņai neesot bijis.

Lai par to pārliecinātos, ministre aicina izmantot mūsdienu tehnoloģiju iespējas un konkrēto video ierakstu aplūkot tuvplānā (pietuvināti).

Petraviča uzsvēra, ka epidemioloģiskās drošības pasākumus nepārkāpjot un laikā, kad manikīra pakalpojumi netiek sniegti, viņa nagus kopjot mājas apstākļos. Ministre mājas apstākļos gan vīlējot nagus, gan uzklājot nagu laku. 

Tāpat ministre norādīja, ka manikīra veikšanā mājas apstākļos viņai palīdzot arī meita.

Tiesa, ministre iepriekš izdevumam "Vakara Ziņas" pauda neapmierinātību ar to, ka nevarot apmeklēt manikīri. Viņa norādīja, ka jau desmit gadus reizi mēnesī liekot gela nagus. 

Atgādinām, ka līdz 25. janvārim Latvijā aizliegti visi skaistumkopšanas pakalpojumi. Patlaban ārkārtējā situācija ir pagarināta līdz 7. februārim.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu