24 gadu vecumā miris pasaulslavenas modeles dēls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Harijs Brants
Harijs Brants Foto: AFP/SCANPIX

Harijs Brants, polo spēlējošā miljardiera Pītera Branta un supermodeles Stefānijas Seimūras dēls, 24 gadu vecumā devies mūžībā narkotiku pārdozēšanas dēļ. 

Harijs ticis atrasts miris vien dažas dienas pirms viņam bija paredzēts iestāties rehabilitācijas centrā. "Ar milzīgām skumjām jums pavēstām, ka mūsu mīļais dēls Harijs Brants zaudēja cīņu ar atkarību un nomira nejaušas recepšu medikamentu pārdozēšanas dēļ," teikts Brantu paziņojumā.

"Mūsu sirdis ir salauztas. Harijs vēlējās pārvarēt savu atkarību un bija tikai dažu dienu attālumā no atkārtotas rehabilitācijas. Mēs vienmēr skumsim, ka Harija dzīvi pārtrauca šī postošā slimība. Lūdzam cienīt mūsu ģimenes privātumu, kad cenšamies tikt galā ar mūsu zēna zaudēšanu," rakstīja jaunieša vecāki.

Harijs un viņa brālis, kurus bieži raksturo kā bagāto slavenību māsu Parisas un Nikijas Hiltones vīriešu versiju, bija Ņujorkas ballīšu karaļi un bieži apmeklētāji starptautiskās modes skatēs.

"Harijs mīlēja modi un bija skaistumkopšanas un kosmētikas produktu paraugs vīriešiem - sadarbojoties ar galveno zīmolu "Unisex" kosmētikas līnijā. Viņš savos 24 gados ir sasniedzis daudz, taču mums nekad vairs nebūs iespējas redzēt, cik daudz Harijs vēl būtu varējis paveikt," rakstīja vecāki.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu