Magonei jauni kreņķi: vīrs grasās atstāt viņu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāji ne reizi vien bijuši liecinieki karstiem strīdiem Magones un viņas vīra Žaņa starpā, kuru iemesls visai sadzīvisks – finanšu jautājumi. 

Tā vietā, lai pelnītu naudu, Žanis sēž mājās, un ar to nav mierā slavenā šovu zvaigzne. Taču vīram ir savi argumenti – Gulbenes pusē viņa prasībām atbilstoši atalgotu darbu atrast neesot iespējams. Žanis ne reizi vien izteicis vēlmi doties peļņā uz ārzemēm, bet Magone šo ideju allaž apslāpējusi, sakot, ka viena nespēs tikt galā ar saimniecību un bērnu audzināšanu.

Nu, šķiet, vadzis ir lūzis un Magone savas domas mainījusi – laulātie detalizēti sākuši apspriest Žaņa aizbraukšanas plānus. Līdzās virknei pārdomu Magone vīram uzdod vienu no svarīgākajiem jautājumiem, kas šādā situācijā uztrauktu ikvienu sievieti: kā es tikšu galā? Uz ko vīram atbilde nav tālu jāmeklē: “Ar dievpalīgu! Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kas palīdzēs. Un būs atkal jauni pagriezieni dzīvē!”

“Būtībā jau nekā tāda traka te nav, ko nevarētu izdarīt. Iekurt krāsni māki? Māku! Malka ir? Ir! Nu tad strādā tālāk! Vienīgi vairāk! Jo bērns bļauj, otrs grib gulēt, bet reizē nevaru! Tie būs tādi klupšanas akmeņi. Pagaidām vēl neiedomājos, kā man te ies,” par dzīvi pēc vīra aizbraukšanas spriež Magone.

Lai arī nav viegli rūpes par saimniecību un ģimeni ņemt tikai uz saviem pleciem, Magone ir pārliecināta – ja arī šoreiz liegs vīram doties peļņā, viņa riskē, ka Žanis to pēcāk viņai nemitīgi pārmetīs.

“Žani es palaižu pasaulē, lai viņš mani nebaksta visu mūžu, ka tu biji tā, kas mani nelaida!

Es tevis dēļ cik tur gadus pazaudēju! Jā, tas tā ir - viņš mani apvaino ar tagad. Ka tu mani ieslēdzi, tu mani ieslodzīji dzīvoklī, ar bērniem un es neko šajā dzīvē neesmu izdarījis. Divi gadi man nav, jo tevis dēļ! Es tā negribu!” savu lēmumu pamato Magone. 

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu