Aija Andrejeva atklāj, vai gribētu vēlreiz apprecēties

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aijas Andrejevas dzīvais pirmatskaņojums jaunajam singlam "Bungādiņas"
Aijas Andrejevas dzīvais pirmatskaņojums jaunajam singlam "Bungādiņas" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopš 2018. gada ir attiecībās ar "The Sound Poets" mūziķi Jāni Aišpuru, intervijā žurnālam "Ieva" dalījās pārdomās par laulību un bērnu tēmu.

Kā zināms, Andrejevai aiz muguras ir izjukusi laulība - 2013. gada vasarā viņa mija gredzenus ar uzņēmēju Tomu Bērziņu, taču pēc nepilniem trim gadiem pāris izšķīrās. Savukārt Aišpurs kopš 2006. gada bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu, un abu laulības laikā pasaulē nāca divas meitas. 

Vaicāta, vai viņa domājusi par laulībām ar Aišpuru, viņa atbild apstiprinoši. "Jā. Ja mēs precētos, es par šo savu soli būtu pilnīgi droša. Es gribu precēties, un tas ir no sirds, nevis tāpēc, ka vajag."

Arī uz jautājumu vai pats Jānis to zina, viņa, kautrīgi iesmejoties, saka: "Jā. Manuprāt, viņš domā tāpat. (..) Tad jau redzēs..."

Arī bērnu tēma 35 gadus vecajai dziedātājai kļūst aktuāla. "Šis jautājums ķer. Pirmkārt, tā taču ir tikai un vienīgi mana darīšana. Otrkārt, nu nevajag uztraukties par manu vecumu! Pasaule ir tik ļoti mainījusies, bērns var dzimt arī četrdesmit piecu gadu vecumā, un tas ir ok. Pilnīgi godīgi varu pateikt, ka es izjūtu bioloģisko pulksteni un ļoti, ļoti gribu savus bērnus. Bet... nāks laiks, un nāks bērniņš."

Pilnu interviju ar dziedātāju Aiju Andrejevu lasiet žurnālā "Ieva"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu