Seriāla "Amulets" zvaigzne atklāj savu pieredzi ar bijušo līgavaini Merilinu Mensonu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP, AFP/SCANPIX / TVNET kolāža

Seriāla "Amulets" aktrise Roza Makgovana, kura pirms 20 gadiem bija attiecībās ar vardarbībā pret sievietēm apsūdzēto Merilinu Mensonu, atklāj savu pieredzi ar mūziķi.

Makgovana, kura ir viena no #MeToo kustības aizsācējām, sociālajos tīklos atzinīgi novērtējusi piecu sieviešu drosmi runāt par vardarbīgo pieredzi ar Mensonu, taču atklāj, ka viņu attiecības bijušas citādas. 

Makgovana un Mensons bija attiecībās trīs gadus, divus no tiem saderinājušies, taču viņu attiecības izjuka 2001. gadā.

"Es šodien jūtos ļoti skumji un man ir pretīgi, taču lielākoties es jūtos lepna par Evanu Reičelu Vudu un pārējām sievietēm, kuras vērsušās pret Merilinu Mensonu, manu bijušo. Kad viņš bija ar mani, viņš tāds nebija. Taču tam nav nekādas nozīmes," atbalstu vardarbībā cietušajām sievietēm pauž seriāla "Amulets" aktrise.

"Ir vajadzīgs laiks, lai par to runātu skaļi, un es esmu lepna par šīm sievietēm un jebkuru, kurš vēršas pret varmāku. Viņi zog laiku, dzīves, cerības, sapņus, brīvību, seksualitāti un mīlestību," video vēsta aktrise.

Jau vēstījām, ka Mensons ir apsūdzēts seksuālā, fiziskā un emocionālā vardarbībā. Mūziķis izskanējušās apsūdzības noliedz. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu