Merilina Mensona bijusī līgava un vēl četras sievietes apsūdz mūziķi vardarbībā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Merilins Mensons
Merilins Mensons Foto: Reuters/ScanPix

52 gadus vecais amerikāņu mūziķis Merilins Mensons (īstajā vārdā Braiens Hjū Vorners) tiek apsūdzēts vairākos noziegumos pret sievietēm. 

Mensona bijusī līgava, aktrise Evana Reičela Vuda 1. februārī nāca klajā ar paziņojumu vietnē "Instagram", vēstot: "Mana pāridarītāja vārds ir Braiens Vorners, pasaulei zināms kā Merilins Mensons. Viņš mani izmantoja, kad es biju pusaudze, un veica briesmīgus pāridarījumus man gadiem ilgi. Man tika "skalotas smadzenes", un ar mani manipulēja, lai es būtu padevīga. Man ir apnicis dzīvot bailēs no atriebības, neslavas celšanas un šantažēšanas. 

Es esmu šeit, lai atmaskotu šo bīstamo vīrieti un pievērstu faktiem to industriju uzmanību, kuras ir atzinušas viņu, pirms viņš sabojā vēl daudzas dzīves.

Es esmu kopā ar daudziem citiem upuriem, kuri vairs nespēj klusēt."

Mensons un Vuda sāka attiecības 2007. gadā, kad viņai bija 19, bet viņam - 37 gadi. Abi bija kopā gadu, tad izšķīrās, bet 2010. gadā atsāka attiecības, pat saderinājās. Pāris tā arī neapprecējās un tajā pašā gadā pārtrauca attiecības. 

Vēl četras citas sievietes - Ešlija Voltersa, Sāra Makneilija, Ešlija Morgana un kāda sieviete vārdā Gabriela, kura neminēja savu uzvārdu, nākušas klajā ar apsūdzībām sociālajos tīklos.

Makneilija un Voltersa apgalvo, ka Mensons pret viņām bijis fiziski un emocionāli vardarbīgs, kā arī raksturo viņa uzvedību kā spīdzinošu.

Morgana apgalvo, ka viņa cietusi no seksuālas un fiziskas vardarbības, savukārt Gabriela apsūdz Mensonu izvarošanā, fiziskā vardarbībā un piespiedu narkotiku lietošanā.

Mensons noraida izskanējušās apsūdzības un raksturo tās kā "briesmīgu realitātes sagrozīšanu".

"Protams, mana māksla un dzīve allaž raisījusi diskusijas, bet nesenie apgalvojumi ir briesmīga realitātes sagrozīšana. Manas intīmās attiecības vienmēr ir bijušas abpusējs lēmums ar līdzīgi domājošām partnerēm. Neatkarīgi no tā, kā un kāpēc citi izvēlas interpretēt pagātni, tā ir taisnība," apgalvo Mensons.

Mensons arī iepriekš ir kategoriski noliedzis 2018. gadā izskanējušās apsūdzības par seksuālu vardarbību - incidents esot noticis 2011. gadā.

Pēc jaunajām apsūdzībām Mensona ierakstu kompānija "Loma Visa Recordings" ir pārtraukusi sadarbību ar mūziķi. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu