Saderinājies ar citu? Atklājas Katrīnes Saulietes mīļotā pagātnes noslēpumi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/queen_kachinja, TVNET lasītāja iesūtītais foto / TVNET kolāža

Viens no pašmāju apspriestākajiem pāriem ir influencere Katrīne Sauliete un pilots Pēteris Vasiļevskis. Nu kāds lasītājs vērsis uzmanību uz Pētera pagātni.

Pagājušajā nedēļā portāls "Sejas" saņēma vēstuli no kāda lasītāja, kurš vērsa uzmanību uz Vasiļevska pagātni.

Lasītājs vārdā Toms apgalvo, ka Vasiļevskis kopš 2010. gada bija attiecībās ar ''Veselības centra 4'' valdes priekšsēdētāja Māra Rēvalda meitu Ilzi Rēvaldi. Vēl vairāk - abi saderinājās 2020. gada aprīlī. Tomēr līdz kāzām tā arī netika, jo Vasiļevskis maijā sāka attiecības ar influenceri Katrīni Saulieti. 

2020. gada augustā notika traģēdija - Rēvalde, būdama smagā alkohola reibumā un bez autovadītāja tiesībām, izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, notriecot uz neregulējamas gājēju pārejas sievieti, kura nomira notikuma vietā. Šobrīd Rēvalde izcieš četru gadu cietumsodu.

Rēvaldes tēvs izdevumam "la.lv" norādīja, ka gan viņa meita, gan Vasiļevskis vairākkārt

nonākuši viņa redzeslokā alkohola lietošanas dēļ

un tieši pēdējā laikā meitas uzvedība esot kļuvusi arvien dīvaināka. Iespējams, tas skaidrojams ar nenotikušajām kāzām un Vasiļevska jaunajām attiecībām.

Lasītājs norāda, ka Vasiļevskis allaž vēlējies būt "bagāts un populārs", ko nu šķietami realizējot ar Saulietes starpniecību. Jāpiebilst, ka pāris savu mīlestību neslēpj un to rāda Saulietes 45,1 tūkstotim sekotāju vietnē "Instagram", kā arī abi kopš februāra piedalās 360TV realitātes seriālā "Ģimene burkā".

Izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar Vasiļevski, kurš nedz noliedza, nedz apstiprināja attiecības ar Rēvaldi. Uzzinot, par ko būs jautājumi, Vasiļevskis atbildējis: "Vai man jājūtas par to vainīgam? Vai tomēr katrs personīgi ir atbildīgs par savām darbībām? Negribu sev tagad čakarēt garīgo un prātu, lai komentētu to."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu