Par spīti ierobežojumiem Didrihsonu pāris dodas uz veikalu iepirkties kopā (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Elīna Didrihsone, kuras vārds vairākkārt izskanējis dažādos skandālos, šoreiz parādīja, ka, par spīti valstī noteiktajiem ierobežojumiem, uz veikalu dodas iepirkties kopā ar vīru. 

Didrihsone vietnē "Instagram" dalījās ar video, kurā redzama kopā ar vīru veikalā, rakstot, ka noteikti vēlas iepirkties ar viņu kopā. 

"Šis fakts, ka mums uz veikalu jābrauc kopā, ir joprojām OBLIGĀTS. Citādāk, viņš man tādus brīnumus var sapirkt," rakstīja influencere. 

Foto: Instagram/ didrihsoonee

Jau vēstīts, ka ārkārtas situācijas laikā ieviestie noteikumi paredz, ka apmeklētāji tirdzniecības vietā tiek ielaisti tikai pa vienam (viens mājsaimniecības pārstāvis), izņemot ar bērniem līdz 12 gadu vecumam, ar kuriem var būt kopā viena pilngadīga persona.

Atgādinām, ka gada sākumā kāda persona vērsās pret Didrihsoni policijā, apgalvojot, ka influencere Jauno gadu sagaidījusi ne savas mājsaimniecības lokā Rīgā, bet gan kopā ar vecākiem Dobelē.

Tāpat, stājoties spēkā noteikumiem par sejas maskas nēsāšanu visās iekštelpās, izņemot mājās, tātad arī darba kolektīvos, vērīgākie steidza ziņot, ka Didrihsone ignorējot šos noteikumus.

Savukārt vēl nesen influencere lika noprast, ka tikusi pie svaiga manikīra, kas ārkārtas situācijas laikā ir aizliegts. 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu