Atlaist aizvainojumu: Sana Timma skaidro, kāpēc ļāvusi Jānim Timmam satikt dēlu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā latviešu basketbolists Jānis Timma viesojās Rīgā un, spriežot pēc sociālo tīklu ierakstiem, pavadīja daudz laika kopā ar dēlu no iepriekšējās laulības ar Sanu Timmu. Nu sieviete sociālajos tīklos dalījusies pārdomās. 

Timma vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atklāja, ka saņēmusi daudz vēstuļu, kurā viņas sekotājas nodēvē Sanu par malaci un pauž apbrīnu par to, ka "pēc visa nodarītā" spēj dot mazuli otrai pusei. 

"Nevienā brīdī man pat nav bijusi doma kaut ko nogriezt (kaut citi teikuši - aizmirsti viņu tak kā tēvu, kāds tur tēvs) un mazajam, tieši pretēji, daudz tēti pieminu, lai neaizmirst," atklāj Sana.

Viņa turpina: "Man ir svarīgi, ka viņš zina, ka abi vecāki viņu mīl. Es jau domāju tieši par sava dēla psiholoģisko pusi. Mums nav tiesību izlemt bērnu vietā (nogriezt mammu vai tēti), jo, redz, mēs nemākam savus ego nolikt malā. Zinu, ka daudzas sievietes tā dara. Neapzinoties, ka nodara jau vairāk pāri pašam bērnam, atriebjoties otrai pusei.

Tādēļ mudinu arī citas - atlaist visus aizvainojumus un netraumējiet bērnus.

Bērni pieaugs un paši visu izanalizēs un izlems."

Pēcāk Sana papildināja ierakstu, norādot, ka runā par "normāliem, adekvātiem vecākiem, par tēviem, kuri ir izgāzušies vīra lomā, bet vēlas turpināt iesaistīties bērnu dzīvē". "Mēs nevaram to liegt. Narkomāni, alkoholiķi un vardarbīgi tēvi/mātes ir cits stāsts..." uzsver Sana.

"Mans vēstījums - ļausim bērniem pašiem izlemt, kādas attiecības viņi vēlas ar vecākiem, nestājoties tām ceļā dēļ saviem aizvainojumiem," uzsver Timma.

Kā zināms, Timmu pāra attiecības izjuka 2019. gadā, kad Jānis Timma sāka attiecības ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu