Hosams Abu Meri par savām šķirtajām laulībām: "Tas ir smags pārdzīvojums, jo uzskatu, ka esmu vainīgs"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Hosams Abu Meri
Hosams Abu Meri Foto: Paula Čurkste/LETA

Gastroenterologs Hosams Abu Meri, kurš šobrīd ir precējies ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Abu Meri, intervijā žurnālam "Una" atklāti pastāstīja, kā pārdzīvojis iepriekšējās divas šķiršanās.

Kā zināms, Abu Meri iepriekš bija precējies ar bijušo iekšlietu ministri un uzņēmēju Lindu Mūrnieci, savukārt vēl pirms tam - ar savu abu meitu māti Antru.

Vaicāts, kā bija pārdzīvot divas šķiršanās, Abu Meri komentē: "Tas ir smags pārdzīvojums, jo uzskatu, ka esmu vainīgs. Vainīgi ir abi, jo esam saistīti. Tas ir pārdzīvojums, jo sabrūk visi plāni, ko biji sabūvējis."

Viņš turpina: "Vienlaikus saproti, ka tas ir jādara, jo dzīvojam tikai vienu reizi un, ja nevaram vairs sadzīvot, katram ir tiesības sākt jaunu dzīvi. Jo ātrāk, jo labāk! Jo vecāki mēs paliekam, jo grūtāk dzīvi izveidot tādu, kādu vēlamies."

Gastroenterologs piebilda, ka, viņaprāt, attiecībās nav ieguldījis pietiekami daudz darba, tomēr neko savā dzīvē nenožēlo.

Kā skaidroja Abu Meri, viņš uz bijušajām sievām ļaunu prātu netur. "Varbūt kādā brīdī kāds par mani runāja sliktu, darīja sliktu. Jā, tajā brīdī, iespējams, apvainojos, bet kopumā neturu ļaunu prātu."

Pilnu interviju ar Hosamu Abu Meri lasiet žurnāla "Una" marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu