Kaspars Saulietis atklāj, vai nožēlo šķiršanos no daiļās Katrīnes (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Hokejists Kaspars Saulietis, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", stāstīja par šķiršanos no bijušās sievas un meitu mammas Katrīnes Saulietes. 

Brīdī, kad attiecības nonākušas strupceļā un ir izmēģināts viss to glābšanai, nekas cits neatliek, kā katram doties uz savu pusi. Taču arī izšķirties ir jāprot, un nav noslēpums, ka laulātajiem ne vienmēr izdodas saglabāt labas un cieņpilnas attiecības. Hokejistam Kasparam Saulietim un viņa bijušajai sievai Katrīnei Saulietei tas gan ir izdevies – abi, lai arī jau kādu laiku vairs nav kopā, turpina rūpēties par meitām un regulāri sazvanās, lai draudzīgi papļāpātu.

“Tas viss sen jau pāri. Tur ir viss kārtībā! Mēs komunicējam, un var teikt, ka esam kā biznesa partneri. Taču kā uz sievieti es tiešām vairs... nav,” attiecības ar bijušo sievu iezīmē Kaspars.

Viņš neslēpj, ka tāda saskaņa, kā abiem ir šobrīd, izveidojusies ar laiku. “Pats labākais, ka vīrietis ar sievieti nedala bērnus, nav tas – ai, es tev nedošu bērnus. Tu esi atlaidis, un katram ir sava dzīve. Jūs esat sapratuši, ka tā būs labāk. Un tās vienkārši ir foršas sajūtas,” raidījumā saka Saulietis.

Vaicāts, ja būtu iespēja, vai viņš attiecībās ar Katrīni darītu ko citādāk, Kaspars spriež, ka abi ir izmēģinājuši visu, lai glābtu laulību, un tieši tāpēc neko nebūtu iespējams mainīt. “Es varu pateikt, kāpēc mēs nonācām līdz tam visam. Mēs mēģinājām saglābt, mēs devām viens otram laiku. Mēs sagājām, izšķīrāmies un beigās ar smaidu aizgājām un izšķīrāmies,” saka Kaspars un skaidro, ka tā tik tiešām ir laba sajūta, kad ir izmēģināts viss, lai attiecības glābtu.

“Tev nav vairs nekādu iespēju pārdomāt – varbūt tomēr es kaut ko neesmu izdarījis. Vienkārši viss ir iziets, izdarīts. Viss. Mēs kopā ar smaidu parakstām [šķiršanās dokumentus] un novēlam viens otram veiksmi dzīvē,” atceras Kaspars.

Tāpat sportists atklāj, ka šobrīd nopietnas attiecības nemeklējot. “Esmu tagad iegājis tajā darba un dzīves ritenī, un es tagad gribu paņemt to visu, ko varu paņemt. Savā ziņā, kad esi visam tam izgājis tik ilgi cauri, tās attiecības kaut kāds slogs tev ir.”

Taču brīdī, kad “Kad viņas satiekas” dāmas vēlējās zināt, vai Saulieša sirds ir brīva vai gluži otrādi – aizņemta un viņa talanta cienītājām vairs nav nekādu cerību, Kaspars noslēpumaini izvairījās no atbildes un ne bez humora teica: “Cerība ir vienmēr...”

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu