Sapnis par māju izsapņots? Brikmaņi nolēmuši pārdot nesen iegādāto zemi (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis un improvizators Nauris Brikmanis kopā ar sievu Aiju bija apņēmušies tuvākā pusgada laikā uzcelt nesen iegādātā zemesgabalā ģimenes māju, taču nu pāris saskāries ar grūtībām.

Brikmaņiem jau bija iezīmēts ne tikai konkrēts budžets sapņu mājas celtniecībai – 70 tūkstoši eiro, bet arī izstrādāts detalizēts būvprojekts, kas tapis saskaņā ar “vastu” (senas vēdiskās zinātnes, kas nosaka īpašumu interjera dizaina pamatlikumus) principiem. Tie ir īpaši svarīgi tieši mūziķa sievai, kura paudusi pārliecību, ka svarīgi nepārsteigties un mājas būvniecību saplānot pareizā secībā, īpašu nozīmi pievēršot arī zināšanām par āderēm un harmonisku ēkas plānojumu.

Taču nu, jūtot, ka lietas ap mājas būvniecību un ģimenes sapņa īstenošanu nevedas vis tik raiti, cik cerēts, Brikmaņi atdūrušies pret dažādiem birokrātiskiem šķēršļiem, sākuši šaubīties, vai tiešām lēmums bijis pareizs. Punktu sapnim pielikusi saņemtā ziņa, ka mājas projekts “ir atkal atmests atpakaļ” un Būvvaldei jāiesniedz vēlreiz.

“Ja būtu tikai labojums, tas divās nedēļās izdarāms. Bet ir vēlreiz no jauna jāsniedz iekšā. Tas nozīmē, ka tie ir atkal mēneši,” šķendējas Nauris Brikmanis un lēš – ja viss virzīsies tik gausi kā līdz šim, tad māja labākajā gadījumā varētu būt gatava tikai oktobrī.

“Mēs nevaram pārdot to zemi? Tāpat nekas neiet. Tad jau nav lemts...” uzzinot par kārtējiem izaicinājumiem, rosina Aija un spriež, ka viņiem tā ir vienmēr – vai nu izdodas uzreiz, vai nekad.

“Ja mēs viņu tirgojam, tad tirgojam ar visu. Zeme būs perfektā stāvoklī un ar Būvvaldē apstiprinātu mājas projektu. Un mēs pārdodam arī to būvprojektu,” sievai piekrīt Nauris.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu