Miljonārs Gundars Ozols atklāti par laulību ar 17 gadus jaunāko mīļoto un šķiršanos no "Amoralles" radītājas Ineses Ozolas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/ Leta

Miljonārs, viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieks Gundars Ozols sarunā ar Ievu Adamss un režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" atklāti komentēja savas attiecības ar 17 gadus jaunāko reklāmas speciālisti Marlēnu Rasu, kā arī izjukušo laulību ar zīmola "Amoralle" radītāju Inesi Ozolu. 

Ar šā brīža sievu viņš esot nejauši iepazinies bārā - Marlēna bijusi cilvēku kompānijā, kurus pazinis arī Ozols, tādēļ abi sākuši sarunāties un parādījusies "dzirkstelīte". 

"Toreiz vēl nekas nesākās. Tomēr kaut kādus mēnešus vēlāk mūsu ceļi krustojās, un tad bija kārta manam uznācienam," pastāstīja uzņēmējs. 

Ozols piebilda, ka Marlēnai arī esot brīnišķīgas attiecības ar viņa divām meitām.

Runājot par šķiršanos no Ineses Ozolas, viņš atzina: "Cilvēki mainās, arī blakus esot attiecībās. Man šķiet, ka kaut kādā grāmatā par attiecībām bija kā par braukšanu ar vilcienu, kur pēkšņi, vienā brīdī, tās sliedes sadalās." 

Uz jautājumu, vai abu laulību izjauca darbs, jo abi daudz laika veltīja biznesam, Ozols atbildēja:  "Domāju, ka darbs varbūt bija katalizators. Tādā ziņā tas jājautā Inesei, vai viņā kaut kas mainījās darba dēļ. Mums vienkārši nesanāca vairs harmoniskas attiecības. Mums bija arī diezgan sarežģīts pamatuzstādījums no tām ģimenēm, ar jau gataviem bērniem, mēs mēģinājām dzīvot kopā tā kā ģimene, kas droši vien bija viens no faktoriem." 

Viņš turpināja: "Mūsu attiecības kādu laiku bija skaistas un foršas. Tomēr cilvēkiem, kopā dzīvojot, neizbēgami, sāk rasties kaut kādas domstarpības. Un mums viņas bija pat vairāk kā citiem, jo pamatos iekodēts, par tiem pašiem bērniem, un problēma sāk rasties tajā, ka cilvēki nespēj izrunāt, beigās sanāk tikai kliegšana, tāpēc cilvēks vairs nemēģina runāt, jo zina, ka tas tikai būs sliktāk. Tu norij sevī, tas abiem krājas, un beigās tas normālā veidā transformējas par naidu. Es nedomāju, ka mēs tikām tik tālu.

Mēs ilgi mēģinājām visu salīmēt, mēs arī mēģinājām sarunāties, bet mums nesanāca dialogs. Un arī šī brīža attiecībās ir kaut kādas uzskatu dažādības, bet mēs tās situācijas liekam uzreiz galdā un normālā dialogā izrunājam.

Tas ir galvenais, ko es esmu mācījies no iepriekšējām attiecībām."

Uzņēmējs neslēpa, ka ar bijušo sievu apmeklējis arī pāru terapeitu, tomēr tas attiecības nav saglābis. 

Atgādinām, ka Gundars un Inese Ozoli bija precējušies sešus gadus. 

Par Ozola jauno laulību tapa zināms pērn. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu