Seriāla "Mana mīļā aukle" galvenais aktieris apprecējies ar Anastasijas Zavorotņukas "kopiju" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas aktieris Sergejs Žigunovs (58) iestūrējis laulības ostā ar seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas vizuālu "kopiju", žurnālisti Viktoriju Vorožbitu.

Kāzas norisinājās 26. martā, šaurā draugu lokā. 

Aktieris sociālajos tīklos dalījies ar foto, kurā redzams viņa laulības gredzens, kā arī iepriecinājis fanus ar kopbildēm, kuros pozē kopā ar jauno sieviņu.

Žigunova jaunā mīļotā ir žurnāliste Viktorija Vorožbita, kura vizuāli ļoti līdzinās aktiera bijušajai mīlai - seriāla "Mana mīļā aukle" aktrisei Anastasijai Zavorotņukai.

Draugi un sekotāji steidza apsveikt jauno pāri ar svinīgo notikumu: "Sirnīgi sveicam!", "Lai jums abiem kopā saules mūžs!"

Iepriekš Žigunovs bija precējies ar Veru Novikovu. Žigunovs viņu pameta pēc tam, kad viņam iepatikās kolēģe seriāla "Mana mīļā aukle" uzņemšanas laukumā - slavenā aktrise Anastasija Zavorotņuka

Žigunova un Zavorotņukas attiecības attīstījās tik strauji, ka aktieris ar jauno mīļoto nolēma sākt kopdzīvi, kas pēc dažiem gadiem izjuka. Pēc tam aktieris atgriezās pie Novikovas, viņu atkal apprecot.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu