Video ⟩ Drāma Šrilankas skaistumkonkursā: uzvarētāja pēc kroņa atņemšanas nonāk slimnīcā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

5. aprīlī Šrilankā norisinājās "Misis Šrilanka 2020" skaistumkonkurss, kurā tika kronēta pagājušā gada skaistākā precētā sieviete. Tomēr uzvarētājai nācās piedzīvot kaunpilnu mirkli.

Par uzvarētāju tika pasludināta Pušpika de Silva. Tomēr pēc kronēšanas 2019. gada "Misis Pasaule" uzvarētāja atņēma de Silvai kroni, apgalvojot, ka viņa ir šķīrusies un konkursā nedrīkst piedalīties.

"Man ir neliels lūgums. Ir noteikums, ka ir jābūt precētai, nevis šķirtai. Tāpēc es paziņoju, ka kronis pienākas otrās vietas ieguvējai!" - paziņoja "Misis Pasaule 2019" uzvarētāja un noņēma de Silvai kroni. De Silva pēc notikušā steigšus pameta skatuvi.

Nu tapis zināms, ka balva de Silvai atdota, jo konkursa rīkotāji noskaidroja, ka viņa nav šķīrusies, bet gan ar dēlu dzīvo šķirti no vīra.

De Silva vietnē "Facebook" komentējusi notiekošo, apgalvojot, ka pēc apkaunojošās situācijas un kroņa atņemšanas viņa tikusi nogādāta slimnīcā ar galvaskausa traumu. 

Tāpat viņa komentēja pārpratumu par to, ka viņa esot šķīrusies. "Es neesmu šķirtene. Es šo saku ar lielu atbildību. Ja es būtu šķīrusies, es izaicinātu viņus parādīt manus šķiršanās papīrus. Es neesmu slēpusi, ka dzīvoju divatā ar savu bērnu. Tam ir personiski iemesli. Bet dzīvot šķirti ir viens. Šķirties ir kas pavisam cits. Es neesmu šķirta sieviete."

Nobeigumā viņa rakstīja: "Īsta karaliene nav sieviete, kura noņem citai kroni, bet gan tā, kura uzliek to!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu