Gobzems komentē šķiršanos no sievas Kristas (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aldis Gobzems
Aldis Gobzems Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāts Aldis Gobzems, kurš 6. aprīlī paziņoja, ka izirusi viņa un sievas Kristas laulība, jau esot saņēmis uzmanības apliecinājumus no citām sievietēm un savā jaunākajā "Facebook" ierakstā atklāj pēdējo dienu notikumus.

Gobzems dienu pēc sociālo tīklu paziņojuma par šķiršanos, kas nu ticis dzēsts, publiskojis jaunu ierakstu, atklājot: "Šodien esmu saņēmis septiņus uzaicinājumus.

Meitenes, es neesmu dildo,

es esmu dzīvs cilvēks, man ar visu manu dzelzbetona nervu sistēmu ir jūtas, sajūtas, emocijas, arī es mīlu, iemīlos, ilgojos, skumstu un izbaudu visu sajūtu gammu. (..) Ļaujiet man tagad padzīvot ar sevi," raksta Gobzems, apbēdinot šo uzaicinājumu sūtītājas, ka uz tiem tagad "nemetīsies atbildēt", jo viņam "ir jāuzvar savas dzīves izšķirošais mačs".

Atbildot uz jautājumu, kāpēc izjuka pāra laulība, Gobzems konkrētu atbildi nesniedz. "Tā nav neviena daļa. Neviens nezina visu stāstu, un nevienam tas arī nav jāzina. Kā jebkurš jebko var spriest, nezinot neko? Jūs ziniet, ka mana publiskā dzīve galīgi neliek rauties atklāt to mazo daļu privāto, gar ko patiesi nevienam nav nekādas daļas. Es saprotu, tiem, kam nav publiskas dzīves, tie, kāda viena daļa, ļoti kaut ko grib publisku parādīt. Mums publiskā pietiek, un mums ir tiesības uz šo to pavisam niecīgu privātu."

Kā zināms, Aldis un Krista Gobzemi mija gredzenus 2015. gadā. Abi ir vecāki diviem bērniem.

Šis būs tāds privāts ieraksts. Mans labākais draugs pēc mūsu sarunas teica - uzraksti šito. Tad nu rakstu. Būt...

Posted by Aldis Gobzems on Wednesday, April 7, 2021

Kā ziņots, Gobzems ievēlēts 13. Saeimā kā KPV LV (tagad - "Par cilvēcīgu Latviju") premjera amata kandidāts, bet 2019. gada sākumā no tās tika izslēgts. 

Pavadījis gandrīz divus gadus kā ārpusfrakcijas deputāts, šā gada janvārī Gobzems paziņoja, ka dibina partiju "Likums un kārtība", kurā pulcēs gan bijušās "saskaņietes" Jūliju Stepaņenko un Ļubovu Švecovu, gan no KPV LV ievēlēto Karīnu Sprūdi. 

Partijas valdē būs desmit valdes locekļi - Sprūde, Švecova, kā arī Agris Freifalts, Jānis Ronis, Liāna Teličenaite, Daniēls Āboliņš, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte un Sandris Točs.

Partijas dibināšanas manifestā pausta nostāja, ka jauns politiskais spēks nepieciešams, jo "Latvija atrodas strupceļā un stagnē". Gobzemam būšot partija, kas "vienotu tautu un kas iestātos par to sabiedrības daļu, kas izvēlas neuzticēties sevi izsmēlušiem un morāli bankrotējušiem politiķiem".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu