Internetā nopludināta nerediģēta Kardašjanu māsas bilde; zvaigzne sašutusi un pieprasa to izdzēst (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nesen internetā tika nopludināta šova "Keeping up with the Kardashians" zvaigznes Hlojas Kardašjanas nerediģēta fotogrāfija. Tā pamatīgi sadusmoja zvaigzni, kura centās to izdzēst no visām platformām.

Ņemot vērā, ka Kardašjanu ģimene ir viena no ietekmīgākajām ģimenēm pasaulē un vietnē "Instagram" ģimenes dāmām vidēji ir 170 miljoni sekotāju, sievietēm nākas piedomāt pie tā, ko viņas publicē. 

Nesen 86 gadus vecā Krisas Dženeres māte Mērija Džo nofotografēja savu mazmeitu Kardašjanu, taču bilde tika nopludināta interneta vidē.  

Fotogrāfija tika uzņemta Krisas Dženeres atpūtas mājās, un tajā redzams, kā Hloja smaida, stāvot pie baseina mazā bikini ar leoparda apdruku.

Pēc fotogrāfijas ieraudzīšanas Kardašjana satraukta centusies saprast, kāpēc neviens ar viņu nav apspriedis šīs fotogrāfijas publicēšanu. Dažu minūšu laikā fotogrāfija sociālajos tīklos tika pārpublicēta neskaitāmas reizes. 

Lai gan daudzi fani pauda izbrīnu par reto iespēju redzēt nerediģētu Kardašjanas fotogrāfiju, citus pārsteidza, cik skaista izskatījās Hlojas dabīgā āriene.

Neskatoties uz komplimentiem, šovu zvaigznei esot apnicis, ka runā par viņas seju un ķermeni, jo viņa pastāvīgi tiekot apsūdzēta tajā, ka izskatās neīsta.

Vairāki cilvēki, kuri pārpublicējuši fotogrāfiju, saņēma pat juridiskus draudus no Kardašjanas pārstāvjiem, kas pieprasīja to izņemt.

"Fotogrāfija tika uzņemta Hlojas ģimenes tikšanās laikā un asistenta kļūdas dēļ bez atļaujas ievietota sociālajos tīklos. Hloja izskatās skaisti, taču autortiesību īpašniekam ir tiesības vēlēties, lai attēls, kas nav paredzēts publicēšanai, tiktu izņemts," sacīja kompānijas "KKW Brands" mārketinga direktore Treisija Romula.

Dažas dienas vēlāk Kardašjana vietnē "Instagram" sniedza atbildi uz notikušo. Viņa publicēja vairākus video, kuros parāda savu ķermeni, kā arī atklāti rakstīja par to, kā jūtas.

"Fotogrāfija, kas nesen tika publicēta, ir skaista, bet man kā cilvēkam, kurš visu dzīvi ir cīnījies ar savu ķermeni, kad kāds publicē neglaimojošu fotogrāfiju sliktā apgaismojumā, kas neaptver manu ķermeni tādu, kāds tas ir pēc smaga ieguldītā darba, ir visas tiesības vēlēties, lai tā tiktu izņemta," vēstīja zvaigzne. 

"Spiediens un nosodījums, kādā es visu dzīvi dzīvoju, lai tikai izpildītu citu standartus, ir neizturams.

"Hloja ir resnā māsa. Hloja ir neglītā māsa. Viņas tētis noteikti nav viņas īstais tētis, jo viņa izskatās citādāk. Vienīgais veids, kā viņa varēja pazaudēt svaru, ir ar operācijas palīdzību." Vai man turpināt?" rakstīja zvaigzne. 

"Bet kuru gan interesē, kā viņa jūtas, jo viņa piedzima privileģētā ģimenē. Es neprasu līdzcietību, es prasu tikai to, lai atzīstat, ka es arī esmu cilvēks. Ir gandrīz neiespējami izpildīt šos standartus, kurus man ir uzlikuši apkārtējie cilvēki. Nu jau gadiem ilgi katras manas fotogrāfijas mazākā detaļa tiek analizēta," teikts ierakstā.

Sieviete piebilda, ka ir ļoti grūti pierast pie tā, kā viņas izskats tiek apspriests, tāpēc pēc ilgākas klausīšanās šādās runās viņa pieņemot to par patiesību. 

"Mans ķermenis, mana izvēle, ar ko es dalos, ar ko ne," nobeigumā rakstīja Kardašjana. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu