Māras Upmanes-Holšteines dēliņš cīnās ar leikēmiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Māra Upmane-Holšteine
Māra Upmane-Holšteine Foto: Ieva Leiniša/LETA

Grupas "Astro'n'out" līdere Māra Upmane-Holšteine sociālajos tīklos atklājusi, ka viņas ģimenei nācies piedzīvot smagu triecienu - viņas četrus gadus vecajam dēliņam atklāta leikēmija. 

Upmane-Holšteine vietnē "Instagram" publiskoja video un garu aprakstu, pastāstot, ka Ezra Klāvs ticis izrakstīts no slimnīcas. 

"Zvanu video tā kārtīgi neredz, bet mēs iezvanījām mūsu izrakstīšanos. Trīs māsiņas, kuras tai brīdī bija uz vietas, aplaudēja Ezram. Aplausi no sirds arī katrai no viņām un visam 10. nodaļas personālam, kas par mums šai laikā rūpējās.

Astoņus mēnešus bērnu slimnīca bija mūsu otrās mājas.

Cerējām un ticējām, ka šī diena reiz pienāks. Un tomēr reizē tik neticami, kad tā tiešām ir klāt!

Ezra ir pats stiprākais un drosmīgākais puisītis pasaulē. Es ar viņu lepojos bezgalīgi.

Tāpat kā lepojos ar visu mūsu ģimeni. Leikēmijas diagnoze vēl saglabājas, vēl pusotru gadu uzturošais kurss ar zālēm mājās. Bet mēs svinam šo dienu, jo esam pārliecināti, ka trakākais aiz muguras. Mājās uz sienas uzraksts - Ezra vesels! Mēs šo gribam iekodēt sev cieši apziņā. Un Ezra ļāva visiem to pastāstīt!" teikts mūziķes ierakstā.

Atgādinām, ka Māra ir precējusies ar mūziķi Goran Gora. Abi ir vecāki trīs bērniem - meitām Hannai, Ronjai un dēlam Ezram Klāvam.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu