Slavenības uz oglēm: Māra Upmane-Holšteine gatavo "TikTok" trendu — tortilju trijstūrus

Uz grila cepta ēdiena smarža, kas kārdinoši uzvējo no kaimiņa pagalma, ir viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar grupas "Astro'n'out" līderi Māru Upmani-Holšteini uz grila cepsim "TikTok" trendu — tortilju trijstūrus jeb ātrās kesadiljas.

Māra gatavošanai izmantoja tortilju pamatnes. Sāļajā versijā tās tika pildītas ar rīvētu sieru, šķiņķa šķēlēm, rukolu un "Spilvas" adžiku. Savukārt saldo kesadilju pildījumā bija banāni, zemenes, mini maršmalovi un “Spilvas” šokolādes mērce ar melno balzamu. Šeit atradīsi saldo tortilju trijstūru recepti, te — pikanto, bet, lai uzzinātu, kā Mārai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Māra Upmane-Holšteine gatavo tortilju trijstūrus jeb ātrās kesadiljas

Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".

Uz augšu
Back