Elena Dedženeresa sadusmo ļaudis: vadījusi auto pēc "marihuānas dzērienu" un miega zāļu lietošanas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elena Dedženeresa
Elena Dedženeresa Foto: AFP/SCANPIX

Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa (63) saņēmusi pārmetumus pēc viņas atzīšanās, ka ir sēdusies pie automašīnas stūres apreibinošu vielu ietekmē.

Dedženeresa, viesojoties Džimija Kimela raidījumā, atsauca atmiņā kādu gadījumu martā, kad viņai nācās nogādāt savu sievu Poršu de Rosi (48) slimnīcā.

Dedženeresa iepriekš bija izdzērusi trīs "marihuānas dzērienus", pa virsu lietojot miega zāles. 

"Čelsija Handlere [amerikāņu komiķe - red.] man pastāstīja par šiem dzērieniem, kas saucas "Cann". Es izdzēru vienu, neko nejutu, tāpēc izdzēru trīs un tad paņēmu divas melatonīna miega zāles. Es gulēju gultā un sapratu, ka Porša nav ar mani. (..) Viņa vaidēja. Es piecēlos no gultas un redzēju viņu četrāpus uz grīdas. Es teicu: "Tev kaut kas nav labi." Bet viņa atbildēja: "Viss ir kārtībā!" Un es: "Nē, ja vien tu viena pati nespēlē "Twister", ar tevi kaut kas nav kārtībā." Un tā es aizvedu viņu uz slimnīcu," atklāja Dedženeresa, kuras sievai slimnīcā tika veikta apendicīta operācija.

Kimels pārjautāja, vai Dedženeresa pati viņu nogādāja slimnīcā, uz ko viņa atbildēja apstiprinoši: "Manī iedarbojās adrenalīns, jo man vienkārši viņa tur bija jānogādā. Tas laikam nebija droši. Man laikam nevajadzēja šo stāstīt..."

Pēc Dedženeras skandalozajām atklāsmēm ļaudis sociālajos tīklos pauda sašutumu par populārās TV zvaigznes bezatbildīgo rīcību. "Viņa varēja kādu nogalināt!", "Bezatbildīgi!" - bija tikai daži no komentāriem.

Kā liecina dzēriena mājaslapā pieejamā informācija, tas satur psihoaktīvo vielu tetrahidrokanabinolu un kanabidiolu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu