Lūdz sabiedrības palīdzību Rūdolfa Plēpja redzes atjaunošanai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Rūdolfs Plēpis
Aktieris Rūdolfs Plēpis Foto: Lita Krone/LETA

Pagājušajā gadā tapa zināms, ka aktieris Rūdolfs Plēpis zaudējis acu gaismu. Nu Latvijas Teātra darbinieku savienība vērsusies pie sabiedrības pēc lūguma palīdzēt. 

Latvijas Teātra darbinieku savienība savā "Facebook" lapā publiskojusi aicinājumu palīdzēt aktieri.

"Mūsu kolēģim Rūdolfam Plēpim ir nepieciešama palīdzība! Viņam nepieciešama ilga un dārga redzes rehabilitācija. Šobrīd tiek darīts viss iespējamais, veicot dažādas dārgas procedūras redzes rehabilitācijai, un tās plānots veikt ilgstoši, nezaudējot cerību redzi atjaunot! Rūdolfs Plēpis ir neordināra skatuves mākslas personība Latvijas teātrī. Viņa teatrālās izpausmes iezīmē spilgtu laikmeta ainu, kas veido konsekventu un paliekošu zīmi Latvijas profesionālajā teātrī. Ja vēlaties un varat palīdzēt Rūdim un viņa meitai Viktorijai, lūdzam veikt mērķziedojumu Rūdolfa Plēpja ārstniecības izdevumiem," teikts ierakstā. 

Jau vēstījām, ka Plēpis kopš pagājušā gada dzīvo pie meitas Viktorijas, kura uzņēmusies rūpes par aktieri. "Ārsti apgalvo, ka miris redzes nervs. Un tāda procedūra vēl nav izgudrota, lai to aizstātu vai atjaunotu," pērn paskaidroja Viktorija Plēpe.

Mūsu kolēģim RŪDOLFAM PLĒPIM ir nepieciešama palīdzība! Viņam nepieciešama ilga un dārga redzes rehabilitācija. Šobrīd...

Posted by Latvijas Teātra darbinieku savienība on Thursday, April 22, 2021
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu