Video ⟩ Kā precējās Kaspars Kambala ar mīļoto Olgu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šā gada aprīlī bijušais basketbolists Kaspars Kambala ar mīļoto sievieti Olgu paziņoja, ka ir apprecējušies. Piedāvājam ielūkoties kadros no pāra kāzām!

“Mēs esam apprecējušies un laimīgi, paldies visiem par apsveikumiem. Tas bija priekš mums. Mēs to izdarījām sev, un mums bija riktīgi kruta!” STV Pirmā! realitātes šovā “Mīla burbulī” pirmajās sajūtās pēc nesenajām kāzām dalās Kaspars Kambala. Viņam pievienojas sieviņa Olga un neslēpj, ka tā tik tiešām bijusi abiem ļoti īpaša diena.

Kā laulātie atklāj raidījumā, pirmo kāzu nakti viņi pavadījuši greznā Jūrmalas SPA viesnīcā, baudot suši, šampanieti un romantisku divvientulību. Taču ar medusmēnesi Kambalas pagaidām lēmuši “iepauzēt”. Tikai trīs dienas pēc kāzām Kaspars devies atpūsties kopā ar draugiem, priecājies par dabu un nodarbojies ar kādas muižas Cīravas pusē labiekārtošanu, kamēr sieva baudīja jauno statusu, ļaujoties iepirkšanās priekam, pavasarīgām pastaigām un meitu kompānijai.

Noskaties video un ielūkojies kadros no Kaspara un Olgas kāzām, kā arī uzzini, kādus sveicienus jaunajam pārim sūta citi “Mīla burbulī” dalībnieki – Dženija Meja ar vīru Gati Babri, Uģis un Linda Kuģi, kā arī Oksana un Andris Brīnumi!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu