Kristīne Virsnīte aizceļojusi uz Spāniju un tik drīz mājās neatgriezīsies (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: publicitātes

TV personība Kristīne Virsnīte sociālajos tīklos atklājusi, ka ar ģimeni devusies ceļojumā. 

Virsnīte dalījās ar vairākiem foto un pārdomām no saulainās Spānijas, uz kuru, kā skaidroja, devusies, pamatota iemesla vadīta. 

"Pasaule ir mainījusies, mēs kļuvuši piesardzīgāki, jūtu, ka arī trauksmaināki, taču ticu, ka mācījušies saskatīt labo tur, kur tas šķitis neesam klātesošs. Mēs taču bijām pārliecināti, ka pasaule vienmēr būs vaļā, mēs drīkstēsim to redzēt, sajust, izgaršot, drīkstēsim satikties un iepazīt, mēs taču bijām droši, ka Venēcija, Barselona un Londona ir vien dažu lidojuma stundu attālumā un tikai tad, kad šī pašsaprotamā pieredze tika zaudēta, mēs katru savu piedzīvoto ceļojumu izjutām vēl vērtīgāku.

Mēs šobrīd mācāmies ceļot no jauna - pazemīgāk, iejūtīgāk, uzmanīgāk. Šobrīd rit mūsu trešā nedēļa prom no mājām, visa un visiem un reizē tuvāk sev. Dažās dienās ar mūsu auto tikām cauri aukstajai, lietainajai, dažbrīd sniegotajai Eiropai līdz sasniedzām Spāniju.

Mēs esam devušies ceļā ar nodomu, to oficiālos dokumentos dēvē arī par pamatotu iemeslu, kuru apsolām ar laiku atklāt. Pagaidām vien varam teikt, ka tik drīz mājās nedosimies. Soli pa solītim izstāstīsim, kā ir būt atkal ceļā," rakstīja TV personība. 

Atgādinām, ka 2019. gada nogalē Virsnīte kopā ar vīru, populāro ēdienu blogeri Kasparu Virsnīti un abu bērniem Amēliju un Kasparu bija devušies aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Turklāt viņu dēkām un ikdienai varēja sekot līdzi arī realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu