Volejbola zvaigzne Tīna Graudiņa iemīlējusies puisī no Jaunzēlandes (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa
Tīna Graudiņa Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa, kura šobrīd studē Dienvidkalifornijas Universitātē, ASV, sākusi jaunas attiecības. 

Graudiņa izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprināja, ka viņas mīļotais vīrietis ir 23 gadus vecais jaunzēlandiešu peldētājs Mario Koenigspergers.

Lai arī Tīna un Mario bija pazīstami jau agrāk, abi satuvinājušies pirms gada, kad Graudiņa paņēma akadēmisko gadu, lai sagatavotos Tokijas olimpiskajām spēlēm. Arī jaunais vīrietis bija pieņēmis tādu pašu lēmumu. 

"Tobrīd mēs abi jau bijām prom no universitātes, bet sarunājām – kad atgriezīsimies, noteikti atkal satiksimies, lai aprunātos un iepazītu viens otru labāk. Universitātē atgriezāmies šā gada janvārī un viens otram doto solījumu nebijām aizmirsuši. Mēs satikāmies, un kopš tā laika viss attīstās ļoti skaisti," attiecības ieskicē talantīgā sportiste.

Kā zināms, Graudiņa spēlē pārī ar Anastasiju Kravčenoku, un abas jau ir nopelnījušas ceļazīmi uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas Covid-19 pandēmijas dēļ pērn tika pārceltas uz šā gada jūliju.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu