Slavenības uz oglēm: Madars Apse grilē hotdogus ar mednieku desiņām

Uz grila cepta ēdiena smarža, kas kārdinoši uzvējo no kaimiņa pagalma, ir viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar Latvijā populārāko skeitbordistu Madaru Apsi uz grila cepsim hotdogus ar mednieku desiņām.

Madars gatavošanai izmantoja hotdogu maizītes, mednieku desiņas, rukolu, marinētus sarkanos sīpolus, kā arī "Spilvas" oriģinālo kečupu, grauzdētu sīpolu majonēzi un marinētos uzkodu gurķus. Šeit atradīsi hotdogu recepti, bet, lai uzzinātu, kā Madaram veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Madars Apse grilē hotdogus

Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".

Uz augšu
Back