Katrīne Sauliete ar mīļoto bauda atpūtu Covid-19 smagi skartajā Turcijā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Katrīne Sauliete mēneša laikā devusies jau otrajā atpūtas braucienā uz ārzemēm, liecina viņas publiskotie kadri sociālajos tīklos.  

Aprīļa sākumā Sauliete kopā ar meitām no pirmās laulības ar hokejistu Kasparu Saulieti devās uz Ēģipti, savu lēmumu pamatojot ar to, ka "Latvijā nevarot izvēdināt galvu".

Apritējis mēnesis, un nu Sauliete par godu attiecību gadadienai ar mīļoto vīrieti, pilotu Pēteri Vasiļevski, devusies atpūsties uz Turciju. "Superīgākā dāvana mūsu gadadienā!" - sociālajos tīklos vēsta Sauliete.

Uz abu braucienu reaģējis mūziķis Lauris Reiniks, pie publiskotā video rakstot: "Forši, forši, tikai jūs tur uzmanīgi. Turcijā tagad ir baigi traki ar to Covidu. Tā, ka ĻOTI."

Patlaban Turcijas iedzīvotājiem atbilstoši valsts mēroga vispārējās stingtās karantīnas noteikumiem no 29. aprīļa līdz 17. maijam pamatā ir jāuzturas mājās, varasiestādēm šādi reaģējot uz joprojām plašo Covid-19 uzliesmojumu un lielo ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaitu. Inficēšanās gadījumu skaita ziņā Turcija atrodas ceturtajā vietā pasaulē, bet lielo valstu vidū proporcionāli iedzīvotāju skaitam - pirmajā vietā pasaulē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu