Eilands iesmej par puišu iepazīšanās paradumiem "Tinderī" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Ralfs Eilands, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā "Kad viņas satiekas", atzina, ka nekad nav bijis reģistrējies populārajā iepazīšanās aplikācijā "Tinder", taču viņam ir viedoklis par tur notiekošo. 

Eilands allaž izcēlies ar drosmi runāt atklātu valodu, nebaidoties, ko kāds par viņu varētu padomāt. Arī šoreiz uz Kristīnes Virsnītes provokatīvo jautājumu – “kas jauns Tinderī” - viņš godīgi saka, ka šajā vietnē nekad nav bijis un negrasās to izmantot.

Mūziķis dodot priekšroku tikties klātienē, nevis virtuālās aplikācijās. “Ja es gribu iepazīties, es varu iepazīties pasākumos vai kopīgos draugu tusiņos, ar cilvēku parunājoties. Man nav bijis tā, ka vajag iepazīšanās aplikāciju. Bet es to galīgi nenosodu,” raidījumā saka Ralfs.

Tiesa, šķirstot savu draudzeņu profilus, viņam radies ne visai glaimojošs priekšstats par vīriešu iepazīšanās paradumiem un “āķiem”, kuri tiek mesti dāmu virzienā.

“Jēziņ, čaļi, nu kas ar jums?! Mēs esam grimstošs kuģis!”

secina Ralfs un iesaka sava dzimuma pārstāvjiem vienkārši aizrakstīt sievietei vēstuli un atklāti sacīt: "Tu man patīc, gribu ar tevi iepazīties!" 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu