Roterdama gatava uzņemt Eirovīziju (1)

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: PICTURE PRESS EUROPE/SIPA / PICTURE PRESS EUROPE/SIPA

Nīderlandes pilsētā Roterdamā 11. maijā sākas Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājumi. Lielajam notikumam gatava ir arī pati pilešta (foto).

Atgādinām, ka uz lielās Eirovīzijas skatuves izskanēs pašmāju šovu zvaigznes - dziedātājas Samantas Tīnas izpildītā dziesma "The Moon is Rising". Dziesma vēsta par sievietes spēku un aicinājumu ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrības standartiem un stereotipiem.

Eirovīzijas dziesmu konkurss Roterdamā notiks skatītāju klātbūtnē. Skatītāju skaits tiks samazināts par pusi no ierastā daudzuma, un viņiem būs jāuzrāda apliecinājums par negatīvu Covid-19 testu. Nīderlandes valdība iepriekš paziņoja, ka Eirovīzija kļūs par daļu no projekta "Fieldlab", kurā tiek pētītas iespējas droši sarīkot pasākumus pandēmijas laikā.

Foto: Roterdama gatava uzņemt Eirovīziju.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Nīderlandes pilsētā Roterdamā piedalīsies 39 valstis. Pusfināli notiks 18. maijā un 20. maijā, bet fināls, kurā piedalīsies 26 dziesmas, - 22. maijā.

Samanta Tīna uzstāsies otrajā pusfinālā ar 15. kārtas numuru.

Bez Latvijas otrajā pusfinālā uzstāsies mūziķi no vēl 16 valstīm: Sanmarīno, Igaunijas, Čehijas, Grieķijas, Austrijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Serbijas, Gruzijas, Albānijas, Portugāles, Bulgārijas, Somijas, Šveices un Dānijas. 

Foto: Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmas klipa filmēšana.

2020. gadā jaunā koronavīrusa pandēmijas dēļ Eirovīzijas dziesmu konkurss tika atcelts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu