Noteikta Latvijas paaudzes daļa ir uzaugusi kopā ar pašmāju seriālu “UgunsGrēks”. No 2009. līdz 2017. gadam četras reizes nedēļā mēs izdzīvojām dažādas amizantas, kriminālas un mīlestības pilnas ainas kopā ar Latvijā iemīļotiem aktieriem. Šim stāstam ir laimīgas beigas. Ja atminaties, tad arī seriāla noslēgums tika aizvadīts leģendāri – kopīgi noskatoties pēdējo epizodi un godinot aktierus uz sarkanā paklāja. Kuram gan latviešu seriālam vēl tā ir bijis? Ieskatīsimies leģendārā seriāla “UgunsGrēks” aizkulisēs, lai noskaidrotu, kāpēc tas izpelnījies tik lielu skatītāju mīlestību, un kas gaidāms turpmāk.

Seriāls “UgunsGrēks” daudzus gadus ir bijis skatītākais Latvijā ražotais seriāls, kas ar atkārtojumiem turpina priecēt TV skatītājus arī šobrīd. “Tas ir arī visilgāk rādītais seriāls televīzijas vēsturē,” komentē mediju grupas “TV3 Group” programmu direktore Gita Pētersone-Rudzīte. Kopš 2009. gada, kad seriāls TV3 ēterā nonāca pirmo reizi, līdz šim brīdim, tas ir skatīts vairāk nekā 300 000 minūtes jeb vairāk nekā 5000 stundas vai 200 diennaktis.

“Astoņu gadu garumā tapa 17 seriāla sezonas, un to laikā seriāla varoņi bija kļuvuši par neatņemamu vakara sabiedroto teju katrās mājās. Arī šobrīd seriāls “UgunsGrēks” ir skatāms kanāla TV3 nakts stundās un skatītāji labprāt šo iespēju izmanto. Taču tuvākajā laikā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp