Lēdija Gāga atklāj, ka viņu izvarojis mūzikas producents

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lēdija Gāga (Lady Gaga)
Lēdija Gāga (Lady Gaga) Foto: SIPA/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga) jaunākajā intervijā atklājusi, ka 19 gadu vecumā kļuvusi par seksuālas vardarbības upuri.

Dziedātāja par savu pieredzi runāja prinča Harija un amerikāņu televīzijas slavenības un uzņēmējas Opras Vinfrijas jaunajā dokumentālajā filmā "The Me You Can't See" ("Es, kuru jūs neredzat"), kas vēsta par garīgo veselību. Tajā ar saviem stāstiem dalās arī princis Harijs un Opra Vinfrija.

"Man bija 19 gadi, un es strādāju mūzikas nozarē. Producents man teica: "Novelc drēbes." Es viņam atteicu. Es aizgāju, tad viņš man teica, ka sadedzinās visus manu nošu pierakstus. Pēc tam viņš neapstājās. Viņš visu laiku man prasīja noģērbties, un es vienkārši sastingu. Neatceros, kas notika tālāk," sacīja Lēdija Gāga.

Dziedātāja atzina, ka sākumā jutusi stipras sāpes, bet pēc tam - pilnīgu tukšumu.

Pēc šā notikuma zvaigznei bijis nervu sabrukums un viņa ieslīgusi smagā depresijā. Dažus gadus vēlāk dziedātāja pat nonākusi slimnīcā, kur saņēmusi psihiatrisko aprūpi.

"Es biju slima vairākas nedēļas. Tad es sapratu, ka tās ir tās pašas sāpes, kuras piedzīvoju, kad vīrietis, kurš mani izvaroja, atstāja mani stāvoklī ar bērnu. Es visu laiku vēmu," sacīja dziedātāja.

Dziedātāja sacīja, ka pēc izvarošanas producents viņu ieslēdzis ierakstu studijā, kur turējis viņu vairākus mēnešus un izturējies kā pret pameslu.

Viņa piebilda, ka nolēmusi nekad neatklāt šā producenta vārdu, jo vairs nekad nevēlas viņu satikt. 

Sarunas laikā viņa atzina, ka bija nepieciešami trīs gadi, lai atrastu veidus, kā tikt galā ar saviem iekšējiem dēmoniem. Tagad viņa joprojām turpina savu ceļu uz iekšēju mieru un strādā pie savas emocionālās un garīgās veselības.

Ja esi vardarbīgās attiecībās, meklē diennakts palīdzību centrā ''Skalbes'' (tālr. 67222922), centrā ''Marta'' (67378539), ''Dardedze'' (67600685 vai 29556680) vai vērsies Valsts policijā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu