Eirovīzijas uzvarētājus apsūdz narkotiku lietošanā tiešraides laikā; grupa nāk klajā ar paziņojumu (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums, EPA/SCANPIX / TVNET kolāža

65. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, Itālijas grupa "Måneskin" apsūdzēta narkotiku lietošanā tiešraides laikā. 

Pēc Itālijas uzvaras vairāki cilvēki sociālajos tīklos dalījās ar video fragmentu no fināla tiešraides, kurā redzams, ka grupas līderis Damiano Dāvids noliecas pie galda, un veic strauju kustību, šķietami, šņaucot kokaīnu. 

Pēc Eirovīzijas noslēguma rīkotajā preses konferencē grupas līderis atbildēja uz izskanējušajām apsūdzībām: "Tomass [grupas ģitārists] saplēsa glāzi. Es nelietoju narkotikas. Draugi, lūdzu..." 

Mirkli vēlāk grupa savos sociālajos tīklos dalījās ar oficiālu paziņojumu, noliedzot, ka lieto narkotikas, un piedāvājot brīvprātīgi veikt narkotiku testu.

"Mēs esam šokēti par dažu cilvēku sacīto, ka Damiano lieto narkotikas.

Mēs esam pret narkotikām un nekad neesam lietojuši kokaīnu.

Mēs esam gatavi veikt testus, jo mums nav ko slēpt. Mēs esam šeit, lai spēlētu mūsu mūziku, un esam priecīgi par savu uzvaru Eirovīzijā un vēlamies pateikties jums visiem par atbalstu. Rokenrols nav miris! Mēs mīlam jūs," teikts paziņojumā.

Jau vēstījām, ka 22. maijā Roterdamā noslēdzās 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca Itālijas pārstāvji "Måneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni".

Žūrijas un skatītāju kopvērtējumā Itālija ierindojās pirmajā vietā (524 punkti), otrajā vietā Francija (499 punkti) un trešajā vietā Šveice (432 punkti).

Kā zināms, Latvijas pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon is Rising" finālā neiekļuva. Šis ir jau ceturtais gads pēc kārtas, kad Latvija nav pārvarējusi Eirovīzijas pusfināla barjeru.

Foto: Eirovīzijas fināls

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu