Samanta Tīna komentē iegūto pēdējo vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā
Samanta Tīna Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā Foto: EBU / Thomas Hanses

Latvijas pārstāve Samanta Tīna 65. Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā ierindojās pēdējā vietā. Nu viņa par to izteikusies sociālajos tīklos. 

Jau vēstījām, ka žūrija un skatītāji Latvijai otrajā pusfinālā piešķīra vien 14 punktus, ierindojot Samantu Tīnu 17. vietā.

Dziedātāja vietnē "Instagram" dalījusies ar fotogrāfijām no Eirovīzijas dziesmu konkursa norises, atklājot arī savas sajūtas par saņemto rezultātu.

"Jā! Šis Eirovīzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu un pārstāvētu savu valsti! Paldies manai SUPER KOMANDAI! Jūs esat izcili!

Un jā - esmu pēdējā vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko!

Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnās vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu jūs!" rakstīja Latvijas pārstāve.

Ieraksta nobeigumā viņa vērsās pie saviem nelabvēļiem: "Un negatīviem komentētajiem vēlu savu kroni atrast! Jūs tikai mani darāt stiprāku! Bučiņāāās!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Atgādinām, ka 22. maijā Roterdamā, Nīderlandē noslēdzās 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca Itālijas pārstāvji "Måneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni". 

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu