Kellija Osborna pēc gadiem ilgas atturēšanās no alkohola piedzīvojusi recidīvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kellija Osborna
Kellija Osborna Foto: AP/Scanpix

TV personība, rokera Ozija Osborna meita Kellija Osborna, viesojoties raidījumā  "Red Table Talk", atklāja, ka pēc četru gadu ilgas atturēšanās no alkohola viņa aprīlī piedzīvoja recidīvu.

36 gadus vecā Osborna, kura gadiem cīnījusies ar atkarībām un meklējusi palīdzību arī rehabilitācijas centrā, pielika punktu alkohola lietošanai 2017. gadā. Taču šā gada aprīlī viņa atzinās, ka atsākusi dzert.

"Šajā gadījumā ir tik daudz ironijas... Es tiku cauri visai pandēmijai... Visai!" intervijā atklāj viņa.

"Es sēdēju viena pati pie baseina, gaidīju tikšanos ar kādu, redzēju sievieti un viņas vīru dzeram glāzi šampanieša, un tas izskatījās ļoti jauki. Un es nodomāju, ka arī tā varu!

Nākamajā dienā izdzēru divas glāzes, bet turpmākajās dienās tās jau bija pudeles," atklāta ir Osborna.

Slavenā britu TV personība atklāja, ka viens gadījums noticis viņas mīļotā vīrieša, aktiera Ērika Brāga priekšā, un viņa nekad nav jutusies tik nokaunējusies. 

"Es biju sava drauga mājā, piedzērusies sēdēju uz viņa dīvāna un ēdu picu. Viņš paskatījās uz mani, un es jutu to skatienu. Nodomāju: "Ak, nē, es negribu, lai viņš uz mani tā skatās. Nekad vairs. Tas skatiens man nelika justies labi. Ko es daru?""

Viņa atzina, ka jutās apkaunota, jo "pirmo reizi man rūp tas, kā viņš jūtas, un man ir svarīgi, kā mana rīcība ietekmē viņu".

"Es vēlos būt sevis labākā versija pašai sev, manai ģimenei un manam draugam, un maniem draugiem, bet es tāda nebiju. Es no tās biju tik tālu... Man nekad nav bijis tik atbalstoša drauga. Viņš komunicē ar mani un ir lielisks. Un arī maniem vecākiem viņš patīk, tas ir jauki," raidījumā atklāja Osborna.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu