Latvijas jaunākā influencere Dārta Dejus popularitātes ziņā drīz apsteigs savu mammu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Radio SWH ētera personības Sandas Dejus piecus gadus vecās meitas Dārtas "Instagram" saturs pulcējis virkni sekotāju, popularitātes ziņā tūliņ sasniedzot mammu. 

Raidījums "Bez tabu" vēsta, ka Dārtai jau divus gadus ir savs "Instagram" profils, kas spējis pulcēt teju 13 tūkstošus sekotāju. Pirmo video, kur Dārta raksturo sievietes, noskatījušies jau vairāk nekā 20 tūkstoši sekotāju.

Dārtas pirmais "Instagram" video

"Mums bija daži video, kas mūsu draugiem likās forši. Negribēju likt savā profilā, lai visu laiku būtu bērnu saturs, jo varbūt citus draugus tas neinteresē. Izveidoju otru profilu, kur lieku Dārtas video," raidījumā atklāj Sanda, uzsverot, ka Dārtai vēl nav sava telefona un visus video uzņem pati Sanda.

"Es vienmēr skatos, lai Dārtai tas nebūtu apkaunojoši. Lai tas vairāk vai mazāk būtu komplimentējoši.

Es rūpīgi sekoju līdzi, kas ir tie, kuri pieseko. Ir ļoti reti gadījumi, kad man pārmet, ka nedrīkst tā darīt, ka es priecājos un filmēju izlaistu bērnu. Es tādus cilvēkus bloķēju, jo man liekas, ka bērna tuvumā nav tādiem jābūt," stāsta Sanda.

Dārtai bijuši arī gadījumi, kad uz ielas pienāk citi bērni un vēlas ar Dārtu nofotografēties, jo redzējuši meiteni populārajā vietnē.

Tāpat Dārta saņēmusi vairākus sadarbības piedāvājumus no dažādiem maksātspējīgiem uzņēmumiem, līdz ar to studiju maksa jau tiek krāta!

Vairāk par Dārtas kā influenceres panākumiem uzzini sirsnīgajā "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu