Festivāls "Summer Sound" pārcelts vēl par gadu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, organizatori ir pieņēmuši lēmumu festivālu "Summer Sound" pārcelt uz 2022. gada 29. jūliju un 30. jūliju, gandrīz pilnībā saglabājot visu līdz šim izziņoto programmu, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Festivāls "Summer Sound" nenotika jau pagājušajā gadā, kad tika paziņots par tā pārcelšanu uz šo gadu.

Festivāla organizators Uldis Pabērzis norādīja, ka komanda nepārtraukti seko līdzi epidemioloģiskajai situācijai, vakcinācijas procesam un valdības lēmumiem attiecībā uz ierobežojumiem. Viņa ieskatā, dzīve lēnām atgriežas ierastajās sliedēs, tomēr ne pietiekami ātri, lai šogad būtu iespējams noorganizēt pilnvērtīgu festivāla "Summer Sound" norisi.

"Mums ir nepieciešams laiks, lai kvalitatīvi sagatavotu lielāko pludmales pasākumu Baltijā. Līdz ar to, pat ja būtu vismazākās cerības uz to, ka drīzumā varētu tikt atļauta pasākumu norise, kurā drīkst piedalīties vairāk par 500 apmeklētājiem vienuviet, mēs būtu ierobežoti laikā, lai paspētu sagatavot pilnvērtīgu festivālu, kas atbilst mūsu kvalitātes un izpildes prasībām. Tieši tāpēc mēs pieņemam apmeklētājiem drošu un festivāla norises kvalitātei atbilstošu lēmumu - pārcelt festivālu "Summer Sound" uz 2022.gada vasaru," pauda Pabērzis.

Festivāls "Summer Sound" Liepājas pludmalē norisināsies 2022.gada 29.jūlijā un 30.jūlijā. Kā norādīja festivāla rīkotāji, gandrīz visi līdz šim apstiprinātie festivāla mākslinieki ir piekrituši uzstāties arī nākamā gada festivālā, tādējādi lielas izmaiņas festivāla mākslinieku nav gaidāmas.

Festivāla "Summer Sound" programmā ir izziņotas franču dīdžeja "Kungs", dīdžeju dueta "Ofenbach", grupu "Mumiy Troll", "Musiqq", "Jumprava", "Singapūras Satīns", "Astro’n’out", "Dagamba", repera "Gacho", mūziķa Ralfa Eilanda un citu mākslinieku uzstāšanās. Mākslinieku saraksts tiks papildināts, tuvojoties 2022. gada festivālam.

Rīkotāji akcentēja, ka visas iegādātās biļetes uz festivālu ir derīgas un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu "Summer Sound" 2022.gada 29.jūlijā un 30.jūlijā. Biļešu tirdzniecība "summersound.lv" mājaslapā turpinās uz nākamā gada festivālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu