"Troņu spēļu" aktrise pēc kailskatiem spiesta citiem skaidroties, ka nav gatava "uz jebko" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Natālija Emanuela seriālā "Troņu spēle"
Natālija Emanuela seriālā "Troņu spēle" Foto: Ekrānuzņēmums

Britu aktrise Natālija Emanuela (Nathalie Emmanuel), kura vērienīgajā kanāla HBO seriālā "Troņu spēle" ("Game of Thrones") atveidoja pūķu pavēlnieces Dinerīsas Tārgārjenas verdzeni Misandei, kādā intervijā pastāstīja par savu pieredzi kino industrijā pēc seriāla noslēgšanās.

32 gadus vecā aktrise podkāstā "Make It Reign with Josh Smith" atklāja, ka pēc daudziem kailskatiem seriālā "Troņu spēle" industrijā ir radies iespaids, ka viņa ir "atvērta jebkam".

Viņa stāsta, ka citu projektu radošie prāti, redzot viņas atklātos kailskatus HBO seriālā, ir aicinājuši viņu uz ekrāna atkailināties daudz biežāk.

Natālija Emanuela Losandželosā 2018. gadā
Natālija Emanuela Losandželosā 2018. gadā Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix

Aktrise vērienīgajam seriālam pievienojās trešajā sezonā un filmējās līdz pat seriāla noslēgumam, piedaloties 38 sērijās. 

"Kad piekritu "Troņu spēlēm", pieņēmu to, ka no mākslinieciskā aspekta kailskati būs nepieciešami, taču citu projektu autori, zinot manu pieredzi ar kailskatiem, iedomājās, ka esmu atvērta uz jebko, jo iepriekš to darīju HBO seriālā," viņa saka. 

"Esmu izjutusi to, ka citi man teikuši, ka "šī loma paģēr tādu un tādu atkailināšanās līmeni", taču es vienmēr esmu spiesta "tirgoties": "Tas ir labi, ka loma to pieprasa, taču es nejūtos komfortabli ar tik izteiktu atkailināšanos." "Es darīšu tik daudz, cik man pašai šķiet nepieciešams konkrētajai lomai," viņa norāda.

Natālija Emanuela seriālā "Troņu spēle"
Natālija Emanuela seriālā "Troņu spēle" Foto: HBO

Un visiem, kas uzstāj, lai viņa piekristu īpaši atklātām ainām, viņa atbild:

"Liels paldies, novērtēju jūsu interesi, taču nejūtu, ka tas būtu šai lomai nepieciešams. Mūsu viedokļi atšķiras, un tas ir normāli."

Viņa arī atzīst, ka deviņos no desmit gadījumiem kompromiss parasti tiek atrasts un viņas viedoklis tiek respektēts. 

Pēc spožā iznāciena seriālā "Troņu spēle" Natālija Emanuela turpināja darbu ar TV projektiem, piedaloties komiķes Mindijas Kalingas miniseriālā "Four Weddings and a Funeral", kā arī ieskaņojot balsi "Netflix" projektā "The Dark Crystal: Age of Resistance". Emanuela pievienojās arī Holivudas grāvēja "Fast and Furious" ("Ātrs un bez žēlastības") franšīzei. Viņa redzama 2015. gada filmā "Furious 7" un 2017. gada darbā "The Fate of the Furious". Arī jaunākajā daļā "F9", kas iznāks uz lielā ekrāna 25. jūnijā.

"The Fate of the Furious" (Natālija Emanuela)
"The Fate of the Furious" (Natālija Emanuela) Foto: publicitātes

Atgādinām, ka seriāla "Troņu spēle" pēdējo sēriju HBO platformās tiešraidē noskatījās 19,3 miljoni cilvēku, uzstādot jaunu HBO satura skatījumu rekordu. Arī LMT Viedtelevīzijā seriāls bija skatītākais no HBO seriāliem un pieejams platformā arī tagad. Pirms tam par skatītāko HBO seriāla epizodi tika uzskatīta seriāla "Soprano ģimene" ("The Sopranos") ceturtās sezonas pirmā sērija, ko noskatījās 13,4 miljoni.

Foto: Seriāls "Troņu spēle".

Sākusies arī seriāla priekšstāsta "House of the Dragon" filmēšana, kas tiek veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža R.R. Martina (George R.R. Martin) jaunākās grāmatas "Uguns un asinis" motīviem. Uz ekrāniem seriāls nonāks 2022. gadā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu