"Kāds Žanītis?!" Magone metas darīt vīru darbus bez dzīvesbiedra palīdzības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Magonei neviens darbs nav par grūtu - viņa nolēmusi sarīkot dārza svētkus un kameru priekšā pati ķērusies vērsim pie ragiem – gan uguns iekarināšanas, gan arī grila salabošanas. 

Dzejniece gaļas gatavošanai piegāja nedaudz citādāk nekā ierasts – vispirms iekurināja ļodzīgo grilu un tikai pēc tam ķērās pie tā labošanas. “Nu traki, es jums teikšu, ka pašai viss jādara. Tas ir šausmīgi. Laimīgie ir tie, kam ir brāļi, tēvi, var pasaukt kādu palīgā. Ja neviena nav, ko tad sauksi? Jāiztiek ar savu varēšanu,” pukojas Magone.

Kamēr grilā kūsā uguns, Magone ar savu draudzeni Dainu zāģē bērziņu, lai taisītu stutes. “Trakajiem pieder pasaule, arī inovatīvas idejas nav peļamas. Koki ir mājās, arī kaut kāds zāģītis. Nu, glābjam, kā varam,” saka Magone.

Kad Daina ieminas par vīru Žani, Magone viņai dod pretī: “Kāds Žanītis?! Viņš tagad dzīvo pats savu dzīvi. It kā es nebūtu nostrādājusies – man liekas, ka man šis nebūtu jādara. Saimniekam ir pašam jāpārbauda visas lietas, nevis man ir jāstaigā pakaļ un jāsaka, ka tas neiet, tas neiet… nav īsti riktīgi.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu