Ēķis filmē jaunu un glamūrīgu seriālu par precēšanos (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Ēķis
Andrejs Ēķis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jūnija vidū sāksies jaunā pašmāju romantiskā komēdijseriāla “Perfektās kāzas” uzņemšana. Tā režisors Andrejs Ēķis sola, ka no seriāla sākuma līdz pat izskaņai viss būs ārkārtīgi skaisti un glamūrīgi – tieši tā, kā tas piestāv iedomātajām kāzām.

Seriālā piedalīsies Latvijā iemīļoti aktieri – Aija Dzērve, Ivars Puga, Lelde Dreimane, Veronika Plotņikova, Ģirts Krūmiņš, Kaspars Zāle, Mārtiņš Meiers un citi, savukārt filmēšana notiks skaistajā Nordeķu muižā Pārdaugavā un Kurzemes pusē.

"Šīs būs perfektas kāzas! Par to ir pārliecināta līgavas māte. Viņa ļoti uztraucas, ka pat mazākais sīkums var sabojāt brīnišķīgo notikumu, tāpēc nekas nedrīkst būt nepareizi. Taču kāzu rītā līgava atver acis un istabas vidū ierauga operatoru – savu pirmo mūža mīlestību..." teikts seriāla anotācijā.

“Šis būs skaists stāsts, kas aizkustinās sievietes jebkurā vecumā, jo kāzas ir svarīgas gan mazām meitenēm, kuras par tām tikai sapņo, gan sievietēm, kuras plāno savas kāzas, gan mammām, kuras piedzīvo savu bērnu kāzas. Gribu uzburt to romantisko īpašo sajūtu, ko sajūt ikviens kāzu viesis. Gribētu teikt, ka mīlestība nekad nenoveco, precēties ir labi un kāzas ir skaisti un aizkustinoši svētki!” par topošo seriālu saka tā režisors Andrejs Ēķis.

“Esam pārliecinājušies, ka kaislības un spilgtas emocijas kino vērotāju aizrauj vienmēr, tāpēc seriāls “Perfektās kāzas” neatstās vienaldzīgu nevienu,” saka Tet izklaides pakalpojumu direktore Inga Alika-Stroda.

Seriāls “Perfektās kāzas” tiks filmēts dokumentālajā stilistikā – kameras loma būs ne tikai vērot un dokumentēt notikumus, bet arī būt kāzu dalībniecei, provocējot arī interesantus atgadījumus. Vienlaikus skatītājiem ekrāna otrā pusē šī būs iespēja svinīgajā pasākumā iejusties kā viesim un sekot līdzi notikumiem no kāzu rīta līdz pat brīdim, kad kāzu telpu pametīs pēdējais svētku nakts dejotājs. Viss tiks pamanīts un nofilmēts!

Seriāls veidots pēc Zanes Zustes, Slava Se un Andreja Ēķa scenārija. Producenti – Aija Ansone un Dita Celmiņa, operators – Mārcis Ābele.

Seriāls pie skatītājiem nonāks šā gada rudenī izklaides platformā Tet+.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu