Madara Kiviča atklāj intīmas detaļas par savām jaunajām attiecībām (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Madara Kiviča
Madara Kiviča Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara Kiviča kanāla 360TV šovā “Ģimene burkā” pirmo reizi publiski apstiprinājusi, ka ir jaunās attiecībās. 

Divu meitu mamma Madara Kiviča savu stāstu uzticēja Katrīnei Saulietei, kura ir līdzīgā situācijā. Viņa atklāja, ka meitenes viņas dzīvesbiedru Jāni pieņēmušas diezgan ātri.

“Manuprāt, viņu attiecības ir ļoti labas, par ko es esmu ļoti priecīga, jo biju satraukusies, kā tas būs - ģimenē ienāk jauns cilvēks. Bet viņiem ir savi joki, pat bijuši savi noslēpumi no manis. Arī viņš meitenes ir ļoti pieņēmis, ilgojas pēc viņām pēc garas darba dienas. Par to es esmu īpaši priecīga,” stāsta Kiviča.

Jau pēc trīs tikšanās reizēm divatā māmiņa jauno sirdsāķīti veda uz savām mājām un iepazīstināja ar bērniem: “Ceturtajā reizē sapratām, ka gribam palikt kopā arī pa nakti.”

Kiviča stāsta, ka visi četratā iet skrituļot un pastaigāties, kā arī dodas izbraucienos. “Mēs pavadām laiku kopā tik, cik vien tas ir iespējams. Tā kā mēs diezgan aktīvi strādājām un vēl pārcēlāmies, sanāca četratā pavadīt kopā mazāk laika nekā gribētos. Es domāju, ka šī vasara būs ļoti piepildīta un mēs dosimies kopā izbraucienos, iepazīsimies kārtīgi. Jā, es beidzot jūtos laimīga un man atkal ir ģimene.”

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu