Rūta Dvinska par pozēšanu kailai: Ar fotosesiju es atzīmēju lielu pagriezienu savā dzīvē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska
Rūta Dvinska Foto: LETA

Influencere un raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, kādēļ 2015. gadā piekrita kailfoto sesijai vīriešu žurnālā "Klubs" un vai šādu soli spertu arī šodien.

Dvinska (tolaik Čivča) atklāj, ka vairākkārt tikusi uzrunāta kailfoto sesijai, taču tikai 2015. gadā viņa tai piekritusi. "Tas bija brīdis, kad savas attiecības ar Kasparu atklājām citiem, jo pirms tam vairāk nekā pusgadu bijām tās veiksmīgi slēpuši. Ar fotosesiju es atzīmēju lielu pagriezienu savā dzīvē - mēs ar Kasparu [Dvinski] sākām dzīvot kopā," lēmumu fotografēties vīriešu žurnālam skaidro toreizējā LNT raidījuma "900 sekundes" laika ziņu moderatore.

Populārā influencere uzsver, ka ne mirkli šo "piedzīvojumu" nav nožēlojusi, tomēr, ja viņai piedāvātu fotografēties kailai tagad, viņa atteiktos. "Man tolaik nebija bērnu, nebija ne pret vienu nekādas atbildības. Ja kailfoto sesiju man piedāvātu tagad, es atteiktos - vadu raidījumu jaunajām māmiņām, cilvēki mani uztver citādi, un arī es pati sevi redzu citādi," "Ievai" atklāj viņa.

Vaicāts, ko Kaspars domāja par šādu mīļotās sieviete soli, viņš atklāj, ka iedrošinājis viņu. "Tas ir ļoti feini, un šī iespēja jāizmanto," atminas Kaspars.

Kā zināms, Rūta un Kaspars mija gredzenus 2016. gada vasarā. Abi ir vecāki divām meitām - Grietai un Dorai.

Pilnu interviju ar Dvinsku pāri lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu