Nākamgad koncertzālē "Palladium" uzstāsies britu mūziķis Džeiks Bags

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeiks Bags
Džeiks Bags Foto: publicitātes

Izpārdoti koncerti, prestižas nominācijas, neskaitāmi nr. 1 hiti, pirmo reizi Latvijā, nākamā gada 6. maijā, koncertzālē "Palladium" uzstāsies angļu mūziķis Džeiks Bags (Jake Bugg), informē "Positivus Music".

Mākslinieks Rīgā viesosies sava jaunākā albuma "Saturday Night, Sunday Morning" ietvaros, kas pie klausītājiem nonāks 20. augustā.

Biļetes uz koncertu koncertzālē "Palladium" iespējams iegādāties “Biļešu serviss” tīklā no piektdienas, 25. jūnija, plkst. 11:00.

Angļu mūziķis, dziedātājs un dziesmu autors Džeiks Bags sevi pieteica ar debijas albuma "Jake Bugg" (skat. TVNET recenziju) singliem - "Lightning Bolt" un "Two Fingers", kuri tika gan atzinīgi novērtēti mūzikas kritiķu vidū, gan ierindojušies mūzikas topu pirmajās vietās, gan mūzikas straumēšanas servisā Spotify sasnieguši vairāk nekā 60 miljons atskaņošanas reižu.

Albums sasniedza arī Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, padarot Bagu par jaunāko solo mākslinieku, kurš debitējis Lielbritānijas albuma topa pirmajā vietā. Tas tika nominēts arī prestižajai Mercury balvai un pārdots vairāk nekā 600 000 eksemplāros, ierindojot to starp visvairāk pārdotajiem albumiem.

Nozīmīgs pagrieziena punkts Baga muzikālajā karjerā bija iespēja uzstāties uz "BBC Introducing" skatuves 2011. gada Glastonberijas festivālā, kur pēc uzstāšanās mākslinieks saņēma piedāvājumu un parakstīja līgumu ar prestižo mūzikas ierakstu kompāniju “Mercury Records”, kas pārstāvējusi arī tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Deividu Boviju, Doliju Partoni un Eltonu Džonu. Bags atgriezās Glastonberijas festivālā 2013. gadā, šoreiz uz festivālā lielākās - “Pyramid” - skatuves, padarot viņu par pirmo mākslinieku, kurš no “BBC Introducing” skatuves ir pārcelts uz festivāla galveno skatuvi secīgos festivāla gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu