Jaunajā koncertvietā "Fontaine City Pāvilosta" uzstāsies "Pienvedēja piedzīvojumi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pienvedēja piedzīvojumi"
"Pienvedēja piedzīvojumi" Foto: Linda Leen

Sabiles roka trio "Pienvedēja piedzīvojumi" atgriežas uz skatuves pēc gandrīz gadu ilgušas pauzes. Pirmais koncerts šajā vasarā notiks 3. jūlijā plkst. 21.00 jaunajā koncertvietā "Fontaine City Pāvilosta", Sakas ielā 6, Pāvilostā.

"Šis ir bijis ļoti smags laiks visiem Latvijas rokmūziķiem un mums to skaitā. Mēs ļoti ilgojamies atgriezties pie saviem klausītājiem “dzīvajā” koncertā un priecājamies, ka, neskatoties uz nelabvēlīgiem apstākļiem mūsu valstī, rodas jaunas koncertvietas, kur skan rokmūzika. Būsim vieni no pirmajiem, kas atklās Fontaine City Pāvilosta un gandrīz divu stundu koncertā spēlēsim lielākos hitus un dziesmas no jaunākā albuma "Nelaiks", kas saņēmis arī Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” kā labākais rokmūzikas albums 2020. gadā,” stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde.

Pienvedēja piedzīvojumi "Nelaiks"
Pienvedēja piedzīvojumi "Nelaiks" Foto: publicitātes

Vasarā grupa turpinās uzstāties dažādos festivālos un koncertos. 

Atgādinām, ka pagājušogad klajā laista mūzikas kritiķa Jāņa Žildes grāmata par grupu "Trīs no Sabiles. Pienvedēja piedzīvojumi".

 Publisko pasākumu apmeklējuma noteikumi šobrīd paredz, ka pasākumus apmeklēt klātienē būs iespēja tiem apmeklētājiem, kuri ir vakcinēti pret Covid-19 un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas vai trīs nedēļas pēc saņemtas pirmās ražotāja AstraZeneca vakcīnas, kā arī tiem apmeklētājiem, kuri Covid-19 pārslimojuši pēdējā pusgada laikā.

No 1. jūnija ikvienam ir iespēja elektroniski vietnē www.Covid19sertifikats.lv iegūt digitālu sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas faktu. Ierodoties pasākumā, apmeklētājiem būs jāuzrāda ieejas biļete kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un Covid-19 sertifikātu.

Ieeja koncertā no plkst. 19.00.

Biļetes iegādājamas šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu