Grāvera bijusī sieva Aija Strazdiņa apprecējusies Saulgriežos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupas "Jumprava" mūziķa Aigara Grāvera bijusī sieva un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." producente Aija Strazdiņa apprecējusies, liecina ieraksts viņas "Facebook" profilā.

"To, ka atbilde ir JĀ, zināju, vēl pirms mēs satikāmies. Un līdzīgi kā toreiz – joprojām zinu, ka tāda tā būs vienmēr. Iespējams, tieši tāda ir "ilgi un laimīgi" recepte," pie fotogrāfijām no skaistās dienas tēlaini izsakās Aija.

"Bet vēl ticamāk, ka nekādas receptes nav un nekad nav bijis, ka visas attiecību mācībgrāmatas ir makulatūra un ieteikumi, kā labāk, kā vajag, kā saglabāt, nosargāt, nepazaudēt, ir pelni un putekļi, jo ir tikai viens.

Mīlestība. Pāri visam. Vienmēr."

Aija ar savu jauno vīru apprecējās saulgriežu priekšvakarā jeb 20. jūnijā. Viņa pateicas visiem, kas par šo skaisto dzīves notikumu ir zinājuši, bet neesot jauno pāri traucējuši: "Paldies visiem, kas zināja, bet nelikās ne zinis, par burvīgo medus nedēļu, ko mums dāvājāt. Laime mīl klusumu."

Aija saglabājusi savu uzvārdu un pievienojusi sava laulātā drauga uzvārdu - Aija Strazdiņa-Ratinska.

Apsveicam jauno pāri!

2019. gadā tapa zināms, ka ir izjukusi Strazdiņas un Grāvera laulība, un, kad laulības šķiršanas process jau bija iekustināts, Aija sāka jaunas attiecības. 

Strazdiņa un Grāvers laulībā pavadīja 14 gadus, un viņiem ir divi kopīgi dēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu